AKTUELNO

Voditeljka i glumica Nina Seničar porodila i na svet donela dečaka.

Iako se porodila pre dva dana u Americi, Nina Seničar je sada otkrila da je rodila sina kojem je dala ime Noa Grej Elis.

Čestitke su odmah počele da se nižu, a presrećni roditelji su ponosni na proširenje porodice. Noa potiče iz hebrejskog jezika i najpoznatije je kao biblijsko ime, ali se pominje i u „Kuranu“, jer se tako zvao jedan od islamskih proroka.

Ovo ime dugo su dobijali samo dečaci, jedino su u Izraelu roditelji tako nazivali svoje novorođene devojčice.

Smatra se da je značenje imena Noa višestruko i da označava spasitelja, osobu koja će utešiti druge, kao i smirenu i stabilnu osobu koja svima oko sebe donosi pozitivne promene i preokrete.

Podsetimo, Nina je udata za glumca Džejmsa Elisa, sa kojim ima ćerku Noru, a iako je naše gore list, Nina se ne slaže sa jednom srpskom praksom.

- Jako me sad neće voleti muškarci u Srbiji, ali meni je nezamislivo da se žena porađa, a da si ti u kafani, piješ sa društvom i da si posle mrtav pijan - započela je nedavno Nina Seničar.

- Ne krivim muškarce, jer se to kod nas jednostavno tako desilo, jer kod nas muškarci nismo mogli da budu na porođaju. Šta će čovek da radi ako porođaj traje, lupam, 20 sati? Verovatno se to tako sponatano desilo, kao, ajde da budem sa društvom - istakla je Nina.

Autor: Milica Krasić