AKTUELNO

Celu noć provele u svađi!

Svađa koja je obeležila doček Nove godine u Zadruzi bila je između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Razlog zbog kog je nastao problem je to što je Jovana rekla Sanji da ode od nje, ali očigledno nije tako mislila. Njih dve su se raspravljale skoro cele noći, a onda je Jovana donela veliku odluku.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ona je odlučila da objasni Sanji jasno šta se desilo i dala joj obećanje:

Kapiram, sve si u pravu. Preterala sam i sve. Ali u tom trenutku sam htela da mi kažeš, da znam i sve. Ti znaš da sam ja budala, ne mogu da sjašem i to je to. Mogu da ti kažem da sad neću, dok ne izađemo odavde, da se zakunem, da neću da kažem ništa. I pustiću te sad. Znam da sam kreten, da te jurim, ali ne mogu, ja hoću da pobegnem, ali ne mogu, jer nisam to mislila. Tad sam pomislila da je bolje da odeš, ali to nije značilo ništa. Imam problem kad znam da imaš još nekog osim mene. Ja ne mogu da te delim. I sad znam, ti si mi rekla i sve si u pravu, i mogu da pokušam da se ništa ne ponovi zbog tebe - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja očigledno nije verovala onome što joj je Matora ispričala:

Jovana, tebi će još mali milion puta biti teško. Džaba mi pričamo večeras ovako jer će za pet dana biti isto! I neću da kad izađemo završim sa tobom! Neću da svi misle da sam ja tebe iskoristila zbog ovog ovde. Ušla sam kao čovek ovde i hoću tako i da izađem! - odgovorila joj je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OKRENULI NOVI LIST! Zadrugari SREĆNI I NASMEJANI ušli u Novu godinu, bićete U ŠOKU kada vidite ko je kome ČESTITAO!

O čemu su njih dve još pričale, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'