AKTUELNO

Biće napeto!

Ivana Šopić je saopštila ko je nominovan od strane odabranih ukućana, kao i od naroda. Ovi takmičari će se sutra uveče boriti za opstanak.

Foto: TV Pink Printscreen

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza su izneli završne reči o večerašnjim nominacijama.

- Terza je pobedio definitivno i on će ići u izolaciju -rekla je Ivana.

- Nisam imun na ljude koji su me vređali, kritike uvek prihvatam. Ja sad jesam najgori ali da veliki moralisti pričaju o meni veliki a odvaljuju ljude od batina. Bitno mi je šta moji prijatelji ovde kažu a ove nakaze me ne zanimaju. Udaraju me na najniže ali ćemo se ćerati ovde, pa ćemo videti -rekao je Terza.

- Ja sam bila spremna na kritike, ne mogu da me razočaraju ljudi koji su mi životno bitni. Nadam se da su svi bili iskreni, ćutala sam jer ne želim da dozvolim ljudima da vide moje emocije, ko je bitan daću mu na značaju. Prognoza naše veze je od Boga i nas dvoje -rekla je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sa Terzom će ići u izolaciju više vas koje su odabrani nominovani a to su Uroš Stanić, Ena Čolić, takođe i Miloš Simonović -rekla je Ivana.

- Od gledalaca su ugroženi Kristina Mateski, takođe može i Keti da se pridruži. Neka im se pridruži i Nenad Ćubić, kao i Aca Kockar -rekla je Ivana, te saopštila konačnu odluku:

- Keti neka sedne, takođe i Kristina, od gledaoca su nominovani i Ćuba i Aca jer imaju isti broj glasova -saopštila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja