AKTUELNO

Ovo su pisali svojim najmilijima.

Kako će Novu godinu provesti u najgledanijem rijalitiju u regionu, "Zadruzi", Veliki šef je učesnike ovog šoua odlučio da obraduje tako što im je dao mogućnost da napišu pisma svojim porodicama.

Kada su za to čuli počeli su da se otimaju za papire i potpuno se posvetili pisanju.

Sada je portal Pink.rs došao u posed tih pisama, a sadržaj nekih od njih posebno je zanimljiv.

Foto: TV Pink

Ana Korać je u svom pismu posebno poželela sve najlepše svojoj mami i bratu, naglasivši im da ne brinu za nju i da misli na njih svaki dan.

Foto: TV Pink

Posebno je zanimljivo pismo Anđele Lazić, u kom se ona obraća članovima porodice, dok je drugo napisala kolegama i prijateljima.

Foto: TV Pink

- Verovatno ste u čudu zbog mog ponašanja. Šta da radim. Atmosfera je veoma loša, zato sam retko kad nasmejana, nadam se da ću brzo izaći - stoji u pismu koje je ispisala porodici.

Foto: TV Pink

U trećem pismu ona se obraća dečku i ističe da joj nedostaje i da se čuva i pazi dok ona ne izađe.

Foto: TV Pink

Andrijana Radonjić je napisala poduže pismo u kom se obraća članovima svoje porodice i želi im sve najlepše u novoj godini, a u njemu se posebno izdvaja deo gde piše  "majko, nadam se da se klinac zove Nestor, inače sam se ispalila", a u kom misli na brata kojeg je dobila daok je bila u "Zadruzi".

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo Ranković je bio veoma raspoložen dok je pisao pismu svojim najbližima, napravio je planove koje planira da realizuje kad izađe iz Zadruge, a ne kraju se čak i raspevao.

Foto: TV Pink

Bane Čolak se osvrnuo na to što je prevario devojku Katarinu tokom boravka u "Zadruzi", pa je zamolio svoje najbliže da stupe u kontakt s njom, jer mu je "mnogo žao što se sve to dogodilo".

Foto: TV Pink

- Kažite joj samo da bih mnogo voleo da mi što pre pošalje neku sitnicu, poklončić kao znak da je uz mene, jer bi mi to dalo snage - stoji između ostalog u njegovom pismu.

Foto: TV Pink

Bora Santana se u svom opširnom pismu obratio mnogima koje poznaje i članovima svoje porodice, a u njemu je između ostalog priznao da je "pravio greške i da se malo zaludeo i preterivao u nekim stvarima", a onda je sve bitne ljude imenovao i poželeo im sreću u narednoj godini.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Divna Milanović napisala je pismo svom suprugu Marku Kociću, u kom je izrazila žaljenje što nije sa njim za Novu godinu i poručila mu da se ne sekira.

Foto: TV Pink

- Nedostajete mi puno ti i kristina, puno vas volim. Ova usamljenost mi ne prija jer nisam sa vama u ovom prazničnom veselju - piše između ostalog u njemu.

Foto: TV Pink

Dragica Janičić je napisala pismo svojoj majci u kom joj je priznala da joj već nedostaju i ona i njen sin, dok je Filip Đukić pismo uputio bivšoj devojci, koju je upoznao tokom boravka u "Farmi", pevačici Mariji Ani Smiljanić.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Filip u njemu ističe da mu je žao što su se neke stvari desile sa drugim devojkama u rijalitiju, ali i naglašava da tu nije bilo emocija i da bi "voleo da je imao priliku da joj dokaže da se promenio za neke stvari".

Foto: TV Pink

Marko Janjušević je pismo poslao svojoj ženi, a u njemu je izrazio nadu da je sve kako treba napolju, ali je najviše pričao o svojoj ćerki, koja mu neverovatno nedostaje.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Jelena Golubović je pisala mami i baki, od kojih je samo tražila konkretne stvari, da ne daju intervjue, da joj zakažu svašta nešto napolju i na kraju istakla da želi da operiše devijaciju nosa kad izađe iz "Zadruge".

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Kristina Kockar je pismo napisala Andriji Lazoviću, svom dečku koji je čeka napolju. U njemu ona izražava svoju nadu da on razume sve što se dešava u Zadruzi, ističe da se trudi da nikoga ne obruka.

Foto: TV Pink

Osim toga, ona naglašava da je sigurna u svoja osećanja prema njemu i zahvaljuje mu na tome što je bio uz nju kad joj je bilo najteže, da bi na kraju napisala "obožavam te, mislim na tebe, čekaj me".

Foto: TV Pink

Luna Đogani pisala je majci, uglavnom ističići koliko joj fale ona i sestre, a zamolila ju je i da se čuje sa Slobinom majkom Draginjom i ostavila joj njen broj telefona.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Maca Diskrecija je pisala svom prijatelju Akiju, kojem je rekla da joj je lepo u "Zadruzi" i tražila da joj fanovi pošalju čestitku.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Miki Đuričić je pisao bratu, od kojeg je tražio da pošalje svega za njegovu slavu i obećao mu mnogo novca kad izađe iz "Zadruge", ali je ostavio kao otvorenu mogućnost da će pobeći, pa da od tih para neće biti ništa.

Foto: TV Pink

Nemanja Đerić Đekson priznao je u pismu da je ozbiljno zaljubljen u Minu Vrbaški, kao i da nikad ni o kojoj devojci nije razmišljao kao o njoj.

On je u pismu pozdravio mnoge, a primaoca je zamolio da utiče na ljude da ne glasaju za njega, jer želi što pre da izađe iz "Zadruge" i bude opet s Minom.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Sara Reljić je takođe napisala obimno pismo u kom je istakla da je Vladan Vojnović Vojke nešto najlepše što joj se dogodilo u poslednje vreme, kao i da boravak u najgledanijem rijalitiju mnogo lakše podnosi jer je on pored nje.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Saška Karan je napisala pismo bez imenovanja ikoga, koje je počelo sa "najdraži moji", a u kom je verovatno suprugu i ćerki naglasila da ne brinu i da s ene uzbuđuju ni zbog čega jer je dobro poznaju.

Teodora je svojim najbližima naglasila da je "sve ovo igra" i da ne rteba d aih čude neki njeni postupci.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Pismo umesto Slobodana Radanovića napisala je njegova devojka Luna, jer je njemu povređena ruka, pa j eono bilo veoma kratko.

Foto: TV Pink

Zorana Stefanov je u svom pismu istakla da će se truditi da bude što bolja i normalnija, iako ima osećaj da neće skoro kući, te da se nada da svoju porodicu nije razočarala.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Vojke je imao najkraće pismo od svih zadrugara, te poručio da je njemu u Zadruzi "lagana blejica i sve je kul".

Foto: TV Pink

Viktorija je u svom pismu poručila ćerki da jedva čeka da je zagrli i da joj mnogo nedostaje.

Foto: TV Pink

Dejan Tasić Tasa napisao je pravu Novogodišnju čestitku, te poželeo svojim najmilijima sve najlepše i poslao pozdrave prijateljima.

Foto: TV Pink

Tanja Jovićević poslala je pismo prijatelju, kom se zahvalila za sve što je za nju učinio, te da je zahvalna na "avanturi svog života" koja joj se desila jer je sebi vratila sebe.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Sanja Stanković je pozdravila svoju prijateljicu Lejlu, ali nije mogla ni da zaobiđe čuvenog "Zverku" kom je poručila da joj nedostaje njegov zagrljaj.

Foto: TV Pink

Nena Petrović je takođe poslala pozdrave svojima, a najbitnije od svega joj je da joj jave kad postane tetka. Ona je dodala da se više neće svađati, te da je mali broj ljudi sa kojima će ostati u kontaktu nakon Zadruge.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Miljan Vračević je svojoj supruzi davao savete kako i šta da uradi, te poručio da im puno nedostaju, da ne brinu za njega i da ona zna kome može da veruje.

Foto: TV Pink

Milan Milošević je svoje pismo započeo rečima "Draga majko", te istakao da mu je ovaj period godine jako emotivan i da su sve njegove misli usmerene na nju. On se prisetio i perioda kad nisu imali šta da jedu, te poželeo majci da ga po izlasku iz Zadruge sačeka zdrava, na nogama, sa osmehom i toplim ručkom.

Foto: TV Pink

Jovana Tomić Matora je poručila svojim roditeljima da zna da im nije bilo nimalo prijatno ono što je rekla, te da je ona još uvel ista njihova ćerka, još jača, bolja i svesnija sebe i svojih mogućnosti, te da je ni za šta nije sramota.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Marko Miljković je bio kratak i jasan, te svojoj porodici od srca poželeo srećnu Novu godinu i Božić.

Foto: TV Pink

Pink.rs

#Pismo

#Rijaliti Zadruga

'