AKTUELNO

Maja Marinković i Filip Car obnovili su svoju strastvenu emotivnu romansu, o čemu smo pisali još letos, a sada vam donosimo i ekskluzivne dokaze!

Njih dvoje su, naime, obnovili kontakt po završetku njenog učešća u "Eliti 7", taman u vreme kada je on raščistio odnos sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom je dobio ćerku Leonu. Tajno su se viđali i sastajali u na hrvatskom primorju, a novinari i fanovi su ih raskrinkali u više navrata, međutim, oni bi svaki put demantovali da su u kontaktu, te da su ponovo u emotivnom odnosu, iako su za to objavljeni dokazi.

Foto: Pink.rs

Pink.rs došao je u posed dokaza da su Maja i Car ponovo u ljubavi - zabeležili su mnoštvo zajedničkih trenutaka, od kojih najveću pažnju privlače oni strastveni, u krevetu.

Video: Pink.rs

Video: Pink.rs

Maja je jednom prilikom iskoristila priliku, te je zabeležila fotografiju i sa Filipovim psom, a kad god bi bili razdvojeni, komunicirali su redovno putem video-poziva.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Podsetimo, oni su se letos viđali i u Novom Vinodolskom, odakle su sada takođe isplivali njihovi snimci.

- Videla sam Cara i Maju u Novom Vinodolskom. Nažalost, nemam slike. Šetala sam pored našeg hotela i tik do njega je picerija "Val". Ubrzala sam korak da bi ih bolje videla i zaista su oni, Hteli su ući u piceriju, ali ona ponedeljkom ne radi. Jako mi je žao što ih nisam slikala, neću sebi to oprostiti. Ona je, kao i uvek, obučena oskudno, a Car u treger majici, kratkim pantalonama i japankama. Ubrzo su seli u crni mercedes i odjurili - rekla nam je letos jedna meštanka i dodala da joj je unuk javio da ih je nekoliko puta video u Crikvenici, Filipovom rodnom mestu.

Video: Pink.rs

Video: Pink.rs

Autor: Darko Tanasijević