AKTUELNO

Uživaće maksimalno u ovonedeljnom zadatku.

Veliki šef je obavestio zadrugare da će se fabrika ponovo otvoriti i pozvao devojke koje su se dobrovoljno prijavile za rad da dođu u  prostorije gde inače obavljaju svoje zadatke kako bi se upoznale sa ovonedeljnim pravilima.

Foto: Printscreen Youtube

Prvo što su ugledale kada su ušle u fabriku bilo je pismo u kome su sadržani detalji ovonedeljnog zadataka, ali nisu ni slutile šta se u toj koverti krije.

Dakle, dragi naši radnici ove nedelje ćete uživati i lenčariti. Kratko rečeno, vaš jedini zadatak će biti da ne radite baš ništa. Moraćete da poštujete radno vreme i pauze, ali će vaša jedina poslovna obaveza da ne radite ništa. Biće lakše nego ikad zaraditi dnevnice, jer da biste zaradili biće potrebno da ne radite ništa. Ali je Veliki šef ove nedelje uveo važno pravilo u fabrici. Spavanje u toku radnog vremena je strogo zabranjeno kao što je strogo zabranjeno unošenje dodatnog nameštaja u fabriku. Samo ako niko od zadrugara ne otkrije da zapravo ne radite ništa, dnevnice će vam biti isplaćene - pisalo je između ostalog u pismu

Foto: Printscreen Youtube

Dakle, Zorana Stefanov, Sanja Stanković, Nena Petrović, Snežana Mišković Viktorija, Sara Reljić, Anđela Lazić, Tanja Jovićević i Milica Dugalić će biti počastvovane ukućanke koje će uživati u ovonedeljnom lenčarenju.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još:  BIĆE SENADA MARINKOVIĆ?! Bora uslovio Macu: Ili uzimaš moje PREZIME ILI NIŠTA OD VENČANJA! (VIDEO)

Kako su zadrugarke osmislile svoj zadatak, kao i koji je njihov dalji plan pogledajte u snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'