AKTUELNO

Nije bio zadovoljan njihovom ovonedeljnom emisijom.

Kao i svake srede, Bora Santana i Bane Čolak su vodili radio "Amneziju" i pretresli sve aktuelnosti iz Bele kuće. Veliki šef ovog puta nije bio zadovoljan trudom koji su uložili u pripremu emisije, pa je odlučio da voditeljima smanji dnevnice.

Dragi zadrugari, moramo da kažemo da ovonedeljna emisija radija "Amnezija" nije bila dobro pripremljena. Bane i Bora znaju da se mora uložiti mnogo truda da bi emisija bila kvalitetna. S obzirom na to da je Bora danas bio šef u fabrici i da je bio umoran, on će dobiti 700 dinara. Bane je, sa druge strane, došao odmoran i imao je priliku da zablista, što se nije desilo. Zbog toga će dobiti samo 300 dinara - navedeno je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Bane je negodovao i pročao da je navikao da se sve lomi na njemu, dok je Bora podržao odluku produkcije, ali je i naveo opravdanje za njihov neuspeh.

Rad u fabrici nije imao veze sa emisijom. Spremali smo je od ponedeljka, ali je neko ukrao naše papire. U pravu je Veliki šef, nema opravdanja i potrudićemo se da sledeći put bude bolje - priznao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom sastanka je došlo do svađe između Lepog Miće koji je podržao odluku Velikog šefa i Miljane Kulić koja je smatrala je emisija bila dobra kao i uvek.

Meni je bilo zanimljivo, ali i ovoga puta je Bora bio taj koji je nosio emisiju. Bane služi samo da pusti muziku i nešto kratko prokomentariše. Najbolji deo je bio kada su pustili Kijinu i Slobinu pesmu - rekla je Miljana.

PROČITAJTE JOŠ: VRATIĆE TI KIJA PUTA DVA! Luna čula OBEĆANJE svoje ljute suparnice, ovako je reagovala! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'