AKTUELNO

Ne može da joj nađe manu.

Kada je pre deset godina Ilda Šaulić krenula stopama oca Šabana trudila se koliko je to moguće da se ne oslanja na njegovu popularnost, na šta je on posebno ponosan.

Osim toga, on je presrećan što Ilda nikad nije igrala na kartu seksepila i što se nije istakla golotinjom nego glasom.

Foto: E-stock

- Ona nikada nije bila takva. Kada čovek prati svoje dete od samog starta, od devojčurka, on zna svaki njen korak, ponašanje i Ilda nikada nije bila u tom fazonu. Uvek je imala svoj stil koji nije provokativan. Mene usrećuje da je izabrala baš taj stil. Ilda je patrijarhalno vaspitana. Dobro, to je tako zahvaljujući majci koja je vodila računa o njima - kaže Šaban.

Na pitanje da li je bio strog prema Mihajlu, a njegova supruga Gordana prema ćerkama Saneli i Ildi, Šaban kaže da je uvek bio prema deci popustljiv.

Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ: A POSTALE SU VELIKI HITOVI: Haris Džinović priznao koje je pesme odbio da snimi! (VIDEO)

- Tačno je to što kažu. Mada ja nisam ni prema njemu bio nikad strog. Goca je ta koja je držala sve u svojim rukama, zato su ispali izuzetna deca. Mnogo se ponosim i puno mi je srce kada mi drugi kažu: “Bravo, Šabane, imaš predivnu decu”. Nema ništa lepše ni važnije nego kada decu izvedete na pravi put i kasnije budete ponosni na njih - kaže legandarni pevač.

Autor: V. T.

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'