AKTUELNO

Našao joj banalnu manu.

Zadrugarka Ivana Krunić je ušla u raspravu sa Markom Đedovićem koji je rekao da je Filip Reljić loša i podmukla osoba. Ona je odmah počela da brani Reljićev obraz što je Đedovića izvelo iz takta pa je prešao da nju vređa spomenuvši da ne ume da isprži jaje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sukob mišljenja je polako prerastao u svađu jer Đedović nije birao reči kojim će spustiti Ivanu koja je ostala pribrana do samog kraja.

Šta ti meni pričaš, ne umeš ni jaje da ispržiš sa 30 godina, meni ćeš ovde da daješ lekcije o moralu. Da radiš svoj posao dobro, ne bi bila ovde. Znam dosta pevačica koje su uspešnije ovde - govorio je Marko.
Misliš da sam loša osoba ako ne umem da spremim jaje. Ja možda nisam osoba koja je vešta u kuhinji. Misliš da je Teodora Džehverović bila loša što je ušla u rijaliti - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je loša, veruj mi. Ja ne mogu da razumem da dozvoljavaš sebi da ne znaš da spremaš da jedeš... - pričao je Đedović.
Ti meni zameraš što sam ja legla u krevet sa osobom koja se meni sviđa. Ne razumem te. Ja radim, ja punim klubove, ja sam pevačica. Da sam najbolja u kuhinji, našli biste nešto da mi zamerite - govorila je Krunićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Filip Reljić

#Ivana Krunić

#Marko Đedović

'