AKTUELNO

Drugoplasirana superfinalistkinja "Zadruge 6", Ana Ćurčić, sinoć je tokom emisije "Narod pita" šokirala mnoge kada je zauzela "suprotnu stranu" u odnosu na svoju kumu, Milenu Kačavendu koja joj je bila podrška sve vreme.

Naime, ona je u prvi mah iznela brojne, kako ona kaže, laži koje je Milena iznela u javnost dok je Ana bila u Beloj kući. Kako je navela, Kačavenda je slagala kada je rekla da je njen bivši vanbračni suprug, Zvezdan Slavnić, pobednicu "Zadruge 6" Aleks Nikolić upoznao i pre šeste sezone.

Takođe, u nastavku razgovora istakla je da saznanja koja je voditeljka Ivana Šopić iznela u emisiji da je dobila poruku od Aninog fana koji tvrdi da je slao novac, a da do nje to nije došlo, a onda su se osvrnuli na sumnje da je kuma Milena pokrala i za sebe uzela sve što je trebalo da pripadne njoj.

Sada je osvanuo instagram stori koji je zabrinuo mnoge. Naime, jedna od gledateljki obavestila je Milenu da je Ana demantovala u uživo emisiji, a odgovor Kačavende pokrenuo je sumnje da će biti raskrinkavanja.

Jadna naša fejk kuma...Očekivala je da će je Anći podržati u lažima izrečenim. Čak je sama sebe predstavila Aninom kumom...Dok je Ana predstavljala kao "dobru drugaricu", pa kada takve sitnice žena laže (bedan pokušaj reprize "Zadruge 1") možemo još svašta očekivati u drami kuma vs Ana - pisalo je na instagram storiju, uz koji je stajao i komentar Milene na konstataciju gledateljke da je Ana izjavila kako je iznosila neistine:

- Gledam ženska, branila Zvezdana, pa što da ne brani Bujanovku - napisala je Kačavenda.

Foto: Instagram.com

Autor: N.Ž.