AKTUELNO

Karijera koju bi svako poželeo!

Ceca Ražnatović je jedna od naših najpoznatijih pevačica sa domaće javne scene. Prvi nastup je imala sa devet godina kada je prvi put zapevala pred publikom, a trinaest kada je nastupala u jednom hotelu na crnogorskom primorju.

Ona se sada oglasila na svom Tviter nalogu gde se zahvalila svima koji je podržavaju sve ove godine.

Na današnji dan pre tačno 35. godina je sve počelo. Moj prvi nastup na festivalu Ilidža i čuvena pesma "Cvetak zanovetak". Danas slavim tri i po decenije karijere i mogu da kažem samo jedno, preponosna sam. Hvala vam na svemu od srca, dragi moji, stoji u njenoj objavi

Podsetimo, Ceca je oborila rekord na Ušću 2013, kada je napravila veliki spektakl pred 150.000 ljudi. Sa njenog poslednjeg albuma izdvojile su se pesme "Trepni", "Autogram", "Nevinost", "Didule", "Anđeo drugog reda"....

Foto: TV Pink Printscreen

Među mnogobrojnim Cecinim hitovima su i ''Pustite me da ga vidim'', ''Lepotan'', ''Beograd'', "Pile", "Ime i prezime", "Poziv", "Kad bi bio ranjen", "Maskarada", ''Grome moj'' i mnoge druge.

Iako je muzičku crtu povukla na majku, u Žitorađi se uvek pričalo da Ceca najviše liči na svog oca.

Tata i ja smo mnogo slični jer smo pitomi i veseli ljudi. Agresivni smo jedino kada je fudbal u pitanju. Volimo i pesmu, i tu mi otac najviše pomaže. Uvek se nasmejem kada sluša neku moju pesmu na radiju ili TV-u jer kaže: "Evo, peva moja dalja rođaka iz Beograda".

Ceca je od malih nogu pevala sa majkom na seoskim priredbama. Dešavalo se često da nisu imale 30 dinara za prevoz do susednog sela, zbog čega je buduća zvezda prolila mnogo suza. U petoj godini od roditelja je dobila i prvu harmoniku koju je neko vreme svirala, pohađajući kasnije muzičku školu u Prokuplju, ali se na kraju ipak priklonila pevanju.

Autor: Pink.rs