AKTUELNO

Kutak kakav bi svako poželeo!

Najmlađi sin Veljka Ražnatovića, Isaija Ražnatović, 14. maja došao je na svet.

Braća Željko i Krstan neizmerno su se obradovali pojačanju, a ponosni roditelji odmah su za mališana u domu u Titelu uredili prostor.

Budući da je reč o odojčetu, koje se budi noću i zahteva veliku pažnju najmlađi sin Veljka Ražnatovića za sada spava sa roditeljima u njihovoj sobi.

Cecin naslednik i njegova izabranica Bogdana pomerili su bračni krevet u stranu kako bi uz zid stavili police za stvarčice, kozmetiku i pelene, a odmah pored dodali i komodu koja služi jednako za odlaganje kao i za presvlačenje bebe.

Foto: printscreen

Sve ovo moglo se videti na snimku koji je Veljko danas objavio na Instagramu.

Snimio je kako provodi vreme sa prvencem a naravno svako ko je želeo malo bolje da pogleda mogao je videti razmeštaj u spavaćem delu, koji je sad očigledno i sobica malenog Isaije.

Krevetac bele boje sa posebnim ovalnim tapacirungom ka zidu privukao je najviše pažnje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na prvi pogled on deluje jako skupo. Nalik je na starije modele kakvi se više ne proizvode, naravno modifikovan modernim sadržajima.

U dnu je mehanizam za ljuljanje i polica, u sredini dušek, a oko njega detalji plave boje.

S obzirom na to da je mala razlika u godinama između Veljkovih i Bogdaninih sinova, veruje se da jedan od drugog oni nasleđuju garderobu, ipak kada je reč o tehnici i neophodnim stvarima bokser i njegova supruga sve novo kupuju, dok ni bake ni deke, tetke i stričevi ne štede.

Foto: printscreen

Sve što im je neophodno i naravno uvek i samo najbolje Željko, Krstan i Isaija imaju, a budući da žive na relaciji Beograd-Titel, malo su u Bogdaninoj porodičoj kući malo u vili u Ljutice Bogdana postoji verovanje da sve duplo poseduju.

Autor: Pink.rs