AKTUELNO

Pevačica Anastasija Ražnatović izgubila je bebu, a njen izabranik Nemanja Gudelj je juče odigrao utakmicu u finalu Lige Evrope u Budimpešti, Sevilja je odnela trofej posle prave drame i penala protiv Rome.

Anastasija je, pored svega što joj se izdešavalo, došla na tribine i bodrila izabranika. Njoj je društvo pravio Nemanjin vozač Rašid, a nakon što je njegov tim odneo pobedu, Rašid je objavio snimak na kom su on i Anastasija plakali na sav glas.

- Posle svega što se desilo ove godine, ovako treba da bude, hvala Bogu - napisao je Rašid.

Anastasija je smogla snage posle teškog gubitka da podrži svog partnera, a na tribinama je sve vreme ronila suze zbog njegovog uspeha, ali i tuge sa kojom se bore.

Foto: Instagram.com/rachiddriverchaff

Nakon pobede koju je odneo njegov tim, Nemanja je objavio fotografiju sa terena na kojoj je napisao:

Za nju, za njega, za tebe - napisao je Nemanja na španskom jeziku.

Foto: Instagram.com/nemanjagudelj

Podsetimo, Nemanja Gudelj, u ponedeljak je podelio sa svojim pratiocima tužne vesti, da je Anastasija Ražnatović imala pobačaj u petom mesecu trudnoće.

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je on.

Anastasija Ražnatović će se, podsetimo, vratiti u Beograd krajem nedelje kako bi u ovim za nju najtežim trenucima bila uz svoje najmilije.

Autor: Pink.rs