AKTUELNO

Pop pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka Cece Ražnatović, i fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj, danas su u Beogradu skopili i građanski brak posle crkvenog, u koji su ušli u julu prošle godine.

Ceremoniji su prisustvovale porodice Ražnatović i Gudelj, koje su sa radošću dočekale ovaj poseban trenutak. Atmosfera je bila ispunjena srećom i ljubavlju, a svaki pogled i osmeh prisutnih govorio je više od hiljadu reči. Porodice mladenaca su sa ponosom posmatrale kako njihova deca započinju novo poglavlje zajedničkog života. Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev, a Nemanji je kum bio dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.

Anastasija se nije odlučila za venčanicu, već je zablistala u posebnoj šampanj haljini koju je odabrala za ovaj trenutak, dok je Nemanja, u elegantnom izdanju, ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu. Ova posebna veza, koja je rasla i jačala kroz vreme, sada je krunisana građanskim venčanjem. Crkveno venačnje Anastasije i Nemanje odigralo se 14. jula prošle godine!

Svi smo presrećni i jako smo se radovali ovom danu! Želim im da se vole i poštuju, a da sve što život nosi prolaze u ljubavi - izjavila je Ceca ovim povodom za beogradske medije.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs