AKTUELNO

Neguje porodične vrednosti!

Tokom emisije ''Premijera vikend specijal'', Bogoljub Karić sproveo je reportera Nemanju Vujićića kros svju raskošnu građevinu, kao i velelepno imanje, na kom okuplja sve članove svoje mogobrojne porodice. Tom prilikom, on je otkrio na koji način neguje stare vrednosti, kao i kako u užurbanim vremenima, u kojima vladaju ''instant'' vrednosti, on ipak nastoji ka održavanju vrednosti koje imaju vekovnu tradiciju i dublje žnačenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledalo vaše detinjstvo. Da li ste se protivili načinu na koji su vas vaspitavali u školi, da li ste se protivili rečima nastavnika i profesora?

Ne, nisam. Sveto trojstvo su porodica, crkva i škola. Nekada je učitelj mogao da nas povuče za uvo, a onda pozove roditelja da dođe - rekao je Bogoljub.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su Vas vukli za uvo?

Ne, ja sam bio izuzetno vredan. Dobio sam ime jer sam rodio pred Bogojavljenje. U tom periodu je moj otac izgubio pozociju, koju je zaslužio. Potrebno je da pre nego što deca odu u škkolu, da ih roditelji zagrtle. Zagrlite svoje anđele. Negujte to, za to vam ne treba novac. Nije bitno da li ste ljuti, to je uvek lekovite. Moja porodica i ja smo rasli u crkvi, nama je to usađeno. Ako ne uradite to, gubite svoj anđela, kojeg vaspitava neko treći - istakao je Bogoljub.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste kažnjavali svoju decu?

Morao sam da pričam s njima, uvek sam razgovarao, gledao sam da sve što mogu, rešim razgovorom - rekao je Bogoljub.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se izvinjavate, kakda se Milanka, vaša supruga naljuti na vas?

Žena je stub svega, moramo sve da učinimo da njima bude najbolje. Ona je jedna divna žena, koja se jako retko kad naljuti na mene - rekao je Bogoljub.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.