AKTUELNO

Teške teme!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević dotakao se teme Stanije Dobrojević, koja će zatražila da se oduzme starateljstvo Aneli Ahmić, a Marko Janjušević Janjuš pružio je podršku Ahmićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli, imala si nešto da kažeš sad - rekao je Darko.
Jutros me je sačekala moja advokatica. Preduzete su sve mere da se moje dete zaštiti. To što Stanija piše nemam nikakvog smisla. Tužena će biti za sve što je rekla - kazala je Aneli.
Biću kulturan, moram ovo da komentarišem kao roditelj. Kakva Stanija, kakvi bakrači? On(Asmin) treba da sedne sa Aneli i da se dogovore oko tog deteta. Nije mi normalno da se svađaju ko će kod koga živeti. Aneli, da li mu braniš da viđa svoje dete? - upitao je Janjuš.
Nikada mu nisam branila - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da tvrdim da li si sad rekla istinu ili ne, samo mogu da kažem da ne treba da se svađate oko ovih stvari. Ovo je bla blamova. Oko deteta ovako da se neko raspravlja? - kazao je Janjuš.
O sudbini Anelinog deteta odlučuje Stanija, gde to može? To su bolesne stvari, ljudi! Ovde se vodi rat preko deteta. Ja sam kao otac ostvaren, moje dete je Dr., ja imam pravo ovon da kažem! Oni koji nisu ostvareni, pričaju ovde glupostoi. Osoba koja može da podrži Staniju, za mene je još gora od same Stanije. Neka se ovako prepucavaju, govore jedna drugoj šta žele, ali ne sme dete da se meša u sve ovo, ne sme! Nije normalno to, ljudi. Što se tiče odnosa Aneli i Janjuša, to treba da se reši unutar njih dvoje. Mora da izbaci Maju kao konkurenciju, jer tu nema ničega. Maja je i sama rekla da je samo Car zanima, to je tako. Janjušu su se desile strašne stvari, treba Aneli malo da se strpi, a da pre svega toga ona kaže iskreno sve. Što se tiče Anelinog teteta, njene Nore, ja joj želim svu sreću i pozdravljam je - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.