AKTUELNO

Teče mu med i mleko!

U emisiji "Premijera - Vikend Specijal" novinar Nemanja Vujičić razgovarao je sa Dejanom Dragojevićem koji je poslednjih nedelja u žiži interesovanja nakon što je obelodanio da je pre četiri godine primio islam.

Na početku razgovora on je govorio o svakodnevnim navikama i treningu, a dodao je i da ga David, njegov brat, motiviše u tome.

Nisam trenirao više od mesec i po dana, i danas sam odradio prvi trening. David me stalno kritikuje, a ja radim onako kako želim - rekao je on kroz osmeh.

Foto: TV Pink Printscreen

U okviru današnjih aktuelnosti, Dejan se osvrnuo i na svoju baku koju izuzetno poštuje, a koja je juče proslavila 82. rođendan.

Moja baka je napunila 82.godine, i danas je poseban dan, jer ćemo je posetiti danas. Baba voli slatkiće i muškatle i to su naši pokloni za nju. Odrali smo svi sa babom, vezani smo svi za nju. Interesantno je da je već počela da meša mene i Davida, ali dobro - rekoa je kroz osmeh.

Nakon toga, David se osvrnuo i na svoj ljubavni život.

U mom ljubavnom život je sve med i mleko. Ide mi ljubav. Ja se uvek fokusiram na osobu koja je pored mene. To je Jovana i ja vidim da me voli. Ona je sve prihvatila i ostala pored mene, iako se svašta pričalo. Sve to pokazuje da je jako kvalitetna osoba - rekao je on i otkrio da li će stati na ludi kamen.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne verujem da ću da stanem na ludi kamen. Papir mi ne znači ništa. Treba da nas veže nešto drugo, a da to nije papir. Mi sada ne živimo zajedno, ali planiramo život u dvoje - rekao je on.

Nemoguće je bilo ne dotaći se "Zadruge" i trenutno najaktuelnijg ljubavnog trougla Zvezdana Slavnića.

Svi osuđuju rijalitije, a svi žive po šablonu rijalitija. Zgražavaju se nad tim dešavanjima, a ko zna šta se dešava u njihovim životima - rekao je na početku i objasnio da njegova situacija nije bila ista kao situacija koja se desila Ani.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se nije dogodilo ništa slično kao Ani. Ne gledam sada rijaliti, ali u hodu nešto poropratim. To što se dešava je sve suprotno od onoga što se meni desilo. Ja sam savetovao Anu dok je bila napolju, na početku sam pričao sa njom, dugo smo ostajali na telefonu. Davao sam joj savete, mislio sam da mogu da utičem na nju. Ona je onda odlučila da uđe u šou, ja sam joj pružio podršku, ali sada više ne gledam - zaključio je on.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs