AKTUELNO

Upala joj je kašika u med!

Amerikanka Margaret Losinger (68), po svemu sudeći, naslediće milion dolara iz penzionog fonda bivšeg dečka koji je preminuo u 59. godini.

Ona je raskinula sa Džefrijem Rolisonom 1989. godine, jer su imali drugačije poglede na budućnost. Tri decenije kasnije, doživela je neverovatno iznenađenje.

Margaret je upoznala Džefrija dok je igrao frizbi u dvadesetima. Ubrzo, počeli su da žive zajedno, prenosi Daily Mail.

Vreme je prolazilo, Margaret je razmišljala o braku i deci, dok je njen izabranik imao drugačije planove. Nakon dve godine, okončala je vezu.

Kasnije se udala i dobila decu, a Džefri je imao dugogodišnju partnerku.

Kao radnik fabrike “P&G”, Džefri je započeo plan štednje, navodeći Margaret Losinger kao korisnika. To se dogodilo dok su još uživali u ljubavi.

Međutim, nikada nije ažurirao polisu, pa je žena ostala upisana sve do njegove smrti.

Vraćamo se u sadašnjost i trenutak kada su Džerfijeva braća, nakon njegove smrti, saznala da ne raspolažu sumom od 1,15 miliona dolara.

Ričard i Brajan Rolison presavili su tabak i odveli Margaret odnosno “P&G” na sud, tvrdeći da kompanija nije pravovremeno obavestila Džefrija o mogućim izmenama ugovora.

S druge strane, advokati “P&G” su tvrdili da su obaveštenja poslata na vreme, uključujući (onlajn) predlog za ažuriranje polise.

Braća su navela da su “poruke bile nejasne” i da ih je Džefri mogao pogrešno protumačiti, ali je sud stao na stranu kompanije i Margaret.

Ričard i Brajan Rolison ne odustaju i uložili su žalbu.

Autor: Snežana Milovanov