AKTUELNO

O ćerki je rado pričala, a njen odgovor na pitanje vezano za bivšeg supruga iznenadio je mnoge.

Ana Nikolić vraća se posle skoro godinu dana pauze na scenu, za koju je, kako kaže, spremna. Ona će nastupima za doček 2017. godine pokazati da je još u formi i da je ona stara, iako je postala majka.

- Radujem se povratu u svoj posao, nastupi za novu godinu su nastavak turneje "Labina" - kaže Ana i dodaje da ima detaljno osmišljenu koreografiju.

Foto: Pink.rs

Rođenje čerke Tare događaj je koji je obeležio njenu 2017. godinu, pa je ponosna majka sa osmehom na licu pričala o svojoj ćerkici, kojoj se u poslednjih nekoliko meseci potpuno posvetila.

- Ona je stvarno jedna divna beba, zadovoljna beba i stvarno je Božji dar. U početku je bila Stefanov klon, a sada počinje da liči na mene. Miks je, baš je onako izmešana. Mislim da neće biti ni na mene ni na Stefana, ona je svoja. Ja bih mnogo volela da ona liči na mene, a da karakter ima na tatu - objašnjava ona.

Foto: Pink.rs

Ipak, na pitanje u kakvim je odnosima sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom, od kojeg se razvodi, Ana nije dala konkretan odgovor.

- Ja sam o toj temi pričala onda kada je bila aktuelna i kada su mnogi novinari kampovali ispred stana, pa da bih ljudima izašla u susret ja sam se oglasila, što nisam imala običaj da radim, ne radim takve stavri. Oglasila sam se jednim otvorenim pismom u kom sam objasnila sve i ne bih tu ništa dodavala - bila je odsečna ona.

Foto: Pink.rs

Kada je u pitanju Nova godina, Anine želje su skromne, jer joj se ove godine ostvarila najveća želja.

- Iskreno, moja najveća želja zadnjih deset godina je bila da se ostvarim u ulozi majke. I ta želja mi je ostavrena, tako da ja nemam sad nekih želja, tako da eto, da budemo zdravi - rekla je ona za kraj.

Autor: V. T.

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'