AKTUELNO

Njen odgovor je sve iznenadio!

Ognjen Amidžić razgovarao je sa Miljanom Kulić o aktuelnim dešavanjima u najgledanijem rijaliti programu u regionu, "Zadruzi 2", i njenim osećanjima.

Miljana je pričala o nominacijama i rekla da joj je teško što je njena majka Marija Kulić u izolaciji i da bi joj bilo lakše da je ona na njenom mestu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lakše mi je bilo da sam ja otišla u izolaciju nego mama, jer sam ja sigurna u svoju podršku - pričala je Miljana.

Takođe, on je izjavila da se pokajala zbog svog agresivnog ponašanja u Zadruzi i pohvalila se da njen sin Željko vreoma napreduje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nikada nisam bila ovoliko agresivna, ja mislim da je to neka agresivna kriza posle trudnoće. Ja sam rešila da pobedim sebe u ovome, neću dozoliti da me izbace zbog mog ponašanja - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Željko je super. Raste, ugojio se. Baš je dobra i slatka beba - izjavila je Kulićeva.

Miljana je pričala o svojim cimerima i izjavila da je nijedan muškarac u Zadruzi ne privlači.

Vladimir misli da je porodica svetinja, a stalno naziva moju mamu govedom, stokom... Ja sam navikla da se borim sama sa svima. Ovde nema apsolutno nijedna iskrena ljubavna veza. Vladimir ne voli Staniju čim se tako ponašao zbog proteina. On glumi za Oskara i izdaće je i u finalu i to ćete videti. David mi se aposlutno ne dopada u ovom rijalitiju jer pripada čoporu, a više mi se dopada Aleksandrin stav i ponašanje. Ovde su muškarci za sprdnju. Oni su predmet za zajebanciju. Ovde nema nijedan pametan. Oni ne znaju šta je sukob mišljenja - pričala je zadrugarka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na veliko iznenađenje mnogih, Miljana je javno priznala ko joj se u Zadruzi najviše dopao i ko ju je privukao.

Mirko Gavrić mi je bilo simpatičan ovako mentalno, a fizički mi nije nijedan. Ovaj Bojan je lep, ali kad progovori sve pada u vodu. Mirko mi mnogo nedostaje - priznala je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Miljana Kulić

#Zadruga 2

'