AKTUELNO

Druga sezona emitovaće se četvrtkom od 21 čas, a prvu epizodu gledaćete već 7. decembra.

Posle uspešne prve sezone, koja je bila izuzetno gledana, na TV Pink se vraća najpopularniji šou program za upoznavanje "Izvedi me".

Ovakav šou program do sada nije viđen na domaćim televizijama, a ono što ga izdvaja od svega jeste koncept - tri takmičara u svakoj emisiji imaju zadatak da svojim izgledom, šarmom i sposobnostima osvoje bar jednu od 30 devojaka i izvedu je na piće.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

I u novoj sezoni, domaćin i voditelj ovog urenebsnog šou programa, biće jedan od najduhovitijih glumaca na javnoj sceni, Andrija Milošević.

Andrija, koji je kroz proteklu sezonu takmičare, devojke, ali i gledaoce kraj malih ekrana često nasmejao do suza, veoma se raduje početku nove sezone emisije "Izvedi me".

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ovo je zaista uspešna emisija, i prošče sezone je emisija "Izvedi me" bila jedna od gledanijih na TV Pink. Drago mi je zbog toga, jer smo se trudili da emisija ima dobru formu. Mislim da je ovo dobar format, koji je kod nas postigao veliki uspeh - rekao je Andrija i dodao:
Uvek ima zanimljivih situacija na snimanju, i sada je bilo tako, ali neću niša otkrivati, već samo želim da pozovem publiku da u četvrtak bude uz kanal TV Pink.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Osim nekih devojaka koje ste upoznali u prethodnim emisijama, u studiju će biti i potpuno nove devojke u potrazi za idealnim partnerom.

- Ima i nekih devojaka iz prošle sezone i nekih potpuno novih, ali emisija je bila toliko gledana i na televiziji i na Jutjubu, tako da su se i te nove devojke odlično uklopile, jer su gledale kako je to izgledalo u prethodnoj sezoni - otkrio je Milošević.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Svaki kandidat prolazi kroz tri runde - u toku svake, devojke kojima se nešto ne dopadne imaju pravo da pritisnu crveni taster i isključe se iz igre. U prvoj rundi, kandidat devojkama kaže svoje ime, prezime i odakle dolazi, u drugoj se prikazuje njegov profil, dok u trećoj pokazuje neki svoj talenat. U poslednjoj, četvrtoj rundi, mladić od devojaka koje se nisu isključile, izbor svodi na samo dve, kojima postavlja jedno pitanje, a u zavisnosti od odgovora bira sa kojom će izaći na piće.

Komične situacije, ne uvek prijatni komentari devojaka, duhovite opaske voditelja Andrije Miloševića, takmičari u potrazi za idealnim partnerom i najbolja zabava - sve to vas očekuje u novoj sezoni najgledanijeg šou programa za upoznavanje, "Izvedi me", koja počinje u četvrtak, 7. decembra, od 21 čas, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

'