AKTUELNO

Kija otvorila dušu Ani Korać. Stjuardesa smatra da se "spasila".

Dok Sloba Radanović šizi, jer je njegova devojka veoma bliska sa fitnes trenerom Nikolom Arsićem, pevačeva supruga Kristina Kockar priča o njemu po ćoškovima "Zadruge". Ona je na krevetu u spavaćoj sobi o Radanoviću i blogerki razgovarala sa Anom Korać.

Foto: RTV Pink

Španska serija je sve ovo, kunem ti se. Ovo se nikada ranije nije desilo! Čudan mi je Sloba malo - rekla je Ana.

Ivanjičanka je dodala kako ne zna kako bi reagovala kada bi se njoj tako nešto dogodilo i da je bila u šoku kada ju je ugledala na vratima "Zadruge", a Kija je počela Ani da šapuće o svojoj porodici i vetru u leđa koji je Sloba dobijao od njene familije.

Foto: RTV Pink

Ja sam znala unapred šta će da se desi. Za mene je stalo vreme. Ja sve znam. Ti ne možeš da veruješ koliku je on podršku imao. Ne možeš da veruješ. Moji nisu bogati, ne znam šta... ali je imao podršku i onda dođeš i sve progutaš! Sve, ali nema veze, spasila sam se - šaputala je Kija Ani.

Foto: RTV Pink

Ne zanima me više! Ne znam koga mi je više žao. Na kraju mi je više nje žao. Kada ga stavi na leđa, biće kao ja. Ajde ovo, ajde ono. Znaš koliko treba još da rade, a do tada će se pojaviti neki novi. Smešno mi je samo - komentarisala je Kristina Lunu, Slobinu devojku.

Foto: RTV Pink

Ja nisam ni znala da su oni imali kontakt. U međuvremenu se Andrija pojavio, on se verio, a to sam tek saznala kada smo se spojili. On se verio, pa raskinuo veridbu. Bili su zajedno pet, šest godina. Kada sam ga videla, on mene pita da li ga za*ebavam, ja mu kažem da su me svi prokleli. Sama se sebi divim, ja sam sebe upoznala kroz ovo - pričala je Kija o svom mužu i dečku.

Šta su njih dve još šaputale, možete pogledati u video-klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

PROČITAJTE: IMA ZACRTAN CILJ: Nikola pred svima PRIZNAO: Ušao sam da SMUVAM KIJU! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'