AKTUELNO

Ovaj zadrugar otvorio dušu Ani Korać.

Miroslav Miki Đuričić je na poštedi i zbog bolesti je u sobi za rehabilitaciju već neko vreme, a danas je odvojen od drugih zadrugara porazgovarao sa Anom Korać o zbivanjima u Beloj kući.

Jedina osoba od svih koji mi prijaju u kući sada je mama Džehva. Vredna, svaka njoj čast. Svaka joj na mestu. Čak mi je okej i to što je došla da brani ćerku. Znaš šta mene nervira, što su mi svi postali dragi i mene nervira recimo kad se Sloba i Kija svađaju, više nego njih. Šta se svađate koji moj, imaš dečka, ćuti tamo, kao da vole da se svađaju. Pritom, brak im nije valjao. Ja se nerviram zbog njih, zbog gluposti i to ne samo zbog njih - počeo je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj zadrugar smatra da su učesnici rijalitija sami krivi za sve što se priča o njima i da svaku sumnju sami izazivaju svojim ponašanjem.

Ali kad čujem:"Kako me predstavljaju napolju?". Pa, ne mogu tebe da predstave ako ti to ne radiš. Nemojte se prekrivati preko glave, ne ulazite u kupatilo, nemojte da dajete povoda da pričaju o tome. Dajete materijal ljudima - rekao je Miki.
Jeste, u pravu si. Posle se ja čudim kad mi postave pitanje za Janjuša - prokomentarisala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Miki se zatim ponovo osvrnuo na Slobu Radanovića i njegovu suprugu Kristinu Kockar koji se skoro svakodnevno raspravljaju.

Meni bude krivo, veruj mi da meni bude gore kad se oni (Kija i Sloba) posvađaju. I mi svi lažemo za njih. Novinari ti postave pitanje, a oni kažu "Nisam to ja uradio" - rekao je Miki koji je objasnio da mu je i Kija na neki čudan način postala draga.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je mene žao. Prestanite više da pričate o meni! Ja sam se svima vama izvinila juče što je on to meni uradio i hvala, završila sam priču, loše mi je. I prekini, Miki, da pričaš više o meni. Pusti me, loše mi je jako - vikala je Kija iz sobe za izolaciju u kojoj je odmarala.
Pa mora ti biti loše kad se Fića pomirio sa Marija Anom - pecnuo je Kiju Miki.

Autor: J. V.

#Kristina Kockar

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'