AKTUELNO

Dok je su ova dva repera u najgledanijem rijalitiju, njihove kolege i drugovi ne gube vreme.

Vladan Vojnović, poznatiji kao Vojke Đans, i Nemanja Đerić Đekson, učesnici su najgledanijeg rijalitija svih vremena, "Zadruga", a dok su oni u velelepnom gradu nadomak Beograda, njihove kolege iz grupa "Đans" i "Kurtoazija" ne prestaju sa radom.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Naime, iako su obe grupe bez po jednog člana, to ih nije sprečilo da naprave novi hit nakon pesama "Choker", "Jednostavno" i "Vagabundo".

Foto: Promo

Foto: Promo

Bez Vojketa i Đeksona, bivši Zadrugar Andrej Saljnikov Young Palk i frontmen "Kurtoazije" Jovan Janković poznatiji kao Kurtovitez, snimili su spot za novu pesmu "Kao bomba", koja bi trebalo da izađe do kraja godine i koja preti da postane veliki hit.

Foto: Promo

Snimanje je proteklo u fenomenalnoj atmosferi, jer su članovi grupa "Đans" i "Kurtoazija" kao jedna velika familija. Imali smo mnogo entuzijazma i pozitivne neregije, tako da se nije ni osetilo to što su Vojke i Đekson u "Zadruzi", kao da su bili tu. Vidim da im znači što su se opet spojili, Đekson se malo podigao, a Vojketu prija cela priča sa Sarom, tako da, na kraju krajeva, ipak nam je puno srce. Ljubav je pobedila, raduje nas i to jako prijateljstvo između Đeksona i Vojketa, vidimo da su srećni. Mi za to vreme radimo nove hitove i spotove, i čekamo ih da izađu - rekao je Young Palk.

Foto: Promo

Kao i do sada, mladim i sve popularnijim reperima su u spotu društvo pravile i atraktivne devojke, sa kojima su momci odlično sarađivali.

Foto: Promo

Foto: Promo

Nema sumnje da će muški deo publike uživati u ovim kadrovima, a kako će Vojke i Đekson reagovati kad saznaju da su ovo propustili, videćemo po njihovom izlasku iz "Zadruge".

Autor: M. Đ.

Foto: Promo

#Andrej Saljnikov | Young Palk

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Vladan Vojnović

#Vojke Đans

#Zadruga - RTV Pink

#Đekson

'