AKTUELNO

Ne propušta dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Popularna pevačica Mia Borisavljević pre dva dana ostvarila se u ulozi majke! Ona je u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front" u Beogradu rodila ćerkicu Emu i neizmerno usrećila ponosnog tatu Bojana Grujića, ali i njene mnogobrojne kolege sa estrade i fanove koji joj neprestano šalju čestitke putem društvenih mreža.

Ona je na svom Instagramu oduševila sve pratioce kojima se odmah pohvalila prvom fotografijom sa svojom naslednicom Emom, a danas je novopečena majka rešila da na ovoj društvenoj mreži pokaže svima kako provodi bolničke dane nakon porođaja.

Mia i ostale mame u bolnici "Narodni front", kao i milioni gledalaca TV Pink, ne propuštaju praćenje "Zadruge", a lepa pevačica, kao i njene cimerke iz sobe, i u porodilištu prate program najgledanije komercijalne televizije i dešavanja u rijalitiju koji je odavno oborio sve rekorde gledanosti.

Foto: Printscreen Instagram

Zadruga se gleda i u bolnici - napisala je Mia, koja je u porodilištu uživala u direktnom uključenju iz Bele kuće, a nema sumnje da će učesnike "Zadruge" nastaviti da prati i po izlasku iz bolnice, kad god joj to obaveze oko njene bebe budu dozvolile.

Pink.rs

#Bojan Grujić

#Mia Borisavljević

#Porodilište

#Rijaliti Zadruga

#pevačica

'