AKTUELNO

Serija „Zakopane tajne“ počeće sa emitovanjem 20. marta i to u prime time terminu: svakog radnog dana u 21 čas na najgledanijoj komercijalnoj televiziji Pink.

Serija „Zakopane tajne“ je kombinacija TV novele i porodične serije, sa širokom lepezom živopisnih likova, koja u sebi spaja različite žanrove: od vrtloga ljubavi i strasti, izrazitih dramskih momenata, do krimi-zapleta, misterija i humora. Pored uzbudljive priče sa mnogo šokantnih obrta i iznenađenja, u ovoj seriji pratimo psihologiju likova, čiji se životi dramatično menjaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Život nema žanr, život objedinjuje sve žanrove, tako i ova serija sadrži i ono što je ljubavna priča, i ono što je drama, i ono što je komedija, i zabuna – zapravo sve ono što imamo u životu. Gledaoci će biti iznenađenji mnogim stvarima, i to je ono što je najlepše. Likovi su veoma raznoliki, snimamo u sjajnim uslovima u Pinkovim studijima u Šimanovcima, ovo su zaista svetski uslovi, sa fenomenalnom ekipom ljudi koja ovde radi u svim sektorima, sa divnim glumcima koji su prava podela za jednu ovakvu seriju, i verujem da će svaki naš gledalac sa velikim uzbđenjem čekati svaku novu epizodu – rekao je nedavno Žarko Jokanović.

Jednu od glavnih uloga u seriji tumači Danilo Čelebić koji igra Balšu Dodera.

- Ustajem u pet, dolaze po mene u pola šest, i onda idemo da radimo. Radimo najbolje i najprofesionalnije kako bi serija bila gledana i obožavana - rekao je on.

Balša je tajkun, i on je otac porodice Doder, bogat čovek, i svi gledaju da ga "obale" sa te pozicije, dodao je Balša.

Foto: TV Pink Printscreen

On je progovorio i o braku sa Lalom Doder koju tumači Milica Milša.

- Lala je dobra žena, i mi smo dva lika koji su zbog moći malo udaljeni jedno od drugog, ali nit koja nas je spojila je negde ostala nit koja je iako tanka, čvrsta koja kasnije može postati okosnica - kaže Čelebić.

Autor: Pink.rs