AKTUELNO

Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su mrtvi, 16. marta 2010. godine u stanu u kome je ona živela sa majkom, u Nikšićkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac, a pevačica Maja Nikolić za Informer rekla je da nije slutila da će tako tragično završiti.

Maja Nikolić ističe da je Ksenija bila osoba omiljena u društvu i da je posedovala harizmu koja nikoga nije ostavljala ravnodušnim i da će zauvek ostati upaćena kao srpska lepotica.

Ko je bila Ksenija Pajčin, po čemu je pamtiš?

- Ksenija je bila energična devojka, anđeo po dobroti, a umetnica po ludilu. Svi smo voleli njen zarazni smeh i način na koji je igrala. Ona je šarmirala svakog i muškarce i žene, a to se zove harizma. Imala je ono nešto sa čime se retko ko rađa, ali nije bila svesna sebe i svoje lepote, moći nad svetom i medijima oko sebe. Bila je skromna i uvek radosna.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Da li ste sarađivale, kakva je bila?

- Sarađivale smo na festivalima gde je plesala sa svojom ekipom i po emisijama. Uvek sam je volela jer je bila otvorenog srca, iskrena, topla iako mnogi kažu da je imaala divlju energiju ja je nisam doživeljavala na taj način.

Hoće li ostati upamćena kao fatalna žena, da li su je možda kolege zaboravile?

Youtube printscreen/Ksenija PajčinKsenija i Kapisoda nađeni mrtvi!- Kolege je nisu zaboravile i nikad neće, jer takva energija se retko rađa. Bila je radosna osoba, jedno veliko dete nesigurno u sebe i svoje kvalitete. Nikada nije bila dovoljno svesna koliko je zaista bila lepa.

Šta bi je posavetovala da možeš da vratiš vreme i šta bi rekla mladim pevačicama u kakve veze da ne ulaze?

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Sve bih posavetovala da ne ulaze u toksične veze i da izbegavaju ekstremno ljubomorne partnere. Jedino je problem što srce ne bira i zato kažu da je ljubav slepa.

Da li si mislila da će tragično da se okonča njen život?

- Niko nije verovao da će se tako tragično da se završi njen život. Najbolje od svih nas ju je poznavao Karamela koga obožavam i dan danas smo u kontaktu, ali mislim da ni on nije mogao toliko da utiče na Kseniju, jer je bila previše svoja. Kada je neko zaljubljen ne mozeš mu otvoriti oči koliko god se trudio. Bila je nevino hrabra i imala taj neki vamp izgled, pa će zauvek ostati upamcena kao fatalna devojka!

Foto: PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ/E-STOCK/MILOŠ RAFAILOVIĆ/PROMO

Kako prepoznati da je partner toksičan i kada je znak da treba napustiti vezu?

- Potrebna je stručna pomoć da bi se neko zaštitio od toksične veze i uvek preporučujem savetovanje kod psihologa ili psihijatara u zavisnosti od toga koliko je duboko toksična veza. Takvu vezu treba napustiti odmah! Lako je reći, a teško učiniti ako ima jakih emocija, zato i preporučujem pomoć strucnih lica ili duhovnika. Ksenija je bila i ostala naša srpska heroina i mit o njoj i njenoj lepoti i harizmi će zauvek da traje. Rasplakala sam se, iskreno sam je volela i bila je jedno veliko dete sa neukrotivom energijom. Ksenija je naša srpska ikona, tragično je stradala zbog ljubavi, srce me boli zbog toga.

Autor: Pink.rs