AKTUELNO

Glumac je ovom pričom oduševio i raznežio mnoge.

Glumac Ivan Bosiljčić ispričao je svim svojim pratiocima na Instagramu priču o tome kako je prošle godine oduševio svoju ćerku Ninu.

Naime, on je čak iz Stokholma u Beograd doneo jelku koju su on i njegova supruga Jelena Tomašević okitili tokom noći dok im je ćerka spavala.

Nina se, naravno, obradovala kad je videla veliku jelku, pa je Ivan sada an Instagramu objavio selfi na kom se vidi ponovo okićena jelka i pored selfija ispisao priču o njoj.

- Prošle godine u ovo vreme... ,,Tata je na putu Nini kupio jelku. Ne pitajte kako sam je nosio po ulicama Stokholma, ni kako sam je uneo na aerodrom. Ne pitajte kako sam je spakovao u taksi na beogradskom aerodromu,kako je stala u lift,kako smo je Jelena i ja uneli u stan i raspakovali usred noći dok je dete spavalo. Ne umem da izrazim kako je Nina vrisnula od radosti kada je otvorila oči. Neko će sad reći sve je ovo moglo lakše,nisi morao da nosaš jelku s kraja na kraj sveta,imalo je i kod nas...Sve znam,ali ima nešto u ovoj priči što će da se pamti ceo život." - napisao je

PROČITAJTE JOŠ: REKLA DA I UZELA NJEGOVO PREZIME: Pevačica se danas udala, a ovako je izgledala U VENČANICI! (FOTO)

Ovim je oduševio sve svoje pratioce, pa nije ni čudo što je u roku od samo nekoliko sati dobio više od 10.000 lajkova.

Autor: V. T.

#Ivan Bosiljčić

#Jelena Tomašević

#glumac

'