AKTUELNO

Vrbaški priznala dečku da je želela da pati, a onda se uhvatila za glavu.

Ukućani su tokom jutra ušli u svađu zbog Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona, a isto to dogodilo se i popodne u toku porodičnog sastanka. Reper je ranije grlio Anu Korać, nekadašnju drugaricu svoje devojke i na taj način Minu pravio ljubomornom.

Foto: RTV Pink

Kada su bili za stolom u dnevnoj sobi, Miljan Vračević rekao je da mu smeta odnos Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona. On je svoje cimere savetovao da spuste loptu, a onda je Saška Karan tražila od repera da kaže u čemu je problem u njihovom odnosu.

Foto: RTV Pink

Ja ovde za stolom mogu da kažem sve. Do detalja. Dok Mina ide i namazano priča po pabu. Vi padate pod njenu manipulaciju. Ja sam tu tri meseca bio uz nju, sada nisam dva dana i odmah nisam dobar. I da je provociram, imam pravo - rekao je Đekson.

Foto: RTV Pink

Reper je ispričao i njihovu situaciju iz kreveta, a kada se Saška Karan ponovo umešala u priču Mina Vrbaški počela je da viče na ovu ukućanu. Ostali zadrugari tražili su od pevačice da pusti Minu da priča, kako ne bi slušali njenu viku.

Foto: RTV Pink

Na kraju je pljasnem, a obećao sam svojoj devojci da neću. U sredu smo se pljasnuli, dva puta sam je pljasnuo, treći put nisam, polomila je stolicu. U četvrtak nisam, polomila je staklo - pričao je Đerić o svom seksualnom životu.

Foto: RTV Pink

Mina je u naletu vike rekla Đeksonu da je želela da on pati, a reper je dodao da je danas zbog nje ispao sujetan. To ga je zabolelo jer tvrdi da nije takva osoba, da sa njegove strane prema Mini nije bilo inata i da ga zanima šta drugi misle. Upravo svoje stavove o celoj situaciji izneli su i ostali ukućani.

Foto: RTV Pink

Ja sam ta koju je Đekson napušio, jer se brinem za svoj krevet, a ne brinem kako je Mina. Ja ću ovde kada je nekome loše da pomognem. Ja sam Đeksonu zamerila što ide danas za Minom i kljuca joj po mozgu - rekla je Andrijana.

Foto: RTV Pink

Želim Đeksonu da kažem da nije pričala ništa loše o njemu. Mini je veliki problem što ona ima osećaj da je mnogi ljudi osuđuju, a da ne zna zbog čega. Rekla mi je neke stvari koje su dovele do te situacije. Mina se stvarno zagrejala, međutim sada želi da prekine komunikaciju sa njim - iznela je svoj stav Tanja.

Pred kraj ove situacije, Maca Diskrecija ubacila se rečenicom kako je videla da se Luna igra sa polnim organom Slobe Radanovića, kako bi kroz šalu prekinula ovu veliku svađu i galamu. Kako je sve izgledalo, možete pogledati u donjem video-klipu.

PROČITAJTE: ĐEKSON PRAVIO LJUBOMORNU SCENU? Mina sedela pored Nikole, Đerić je PROVOCIRAO! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Tanja Jovićević

#Đekson

'