AKTUELNO

Ustala je, zamolila za tišinu, a onda se obratila svom dečku Andriji Lazoviću.

Još jedan zadatak Velikog šefa zadrugari nisu uspeli da izvrše, o čemu ih je obavestio u prvom današnjem pismo. On je istakao da, iako su dobili kreativan i zanimljiv zadatak (stepovanje), nisu se, kao po nekom nepisanom pravilu, dovoljno potrudili, za razliku od Kije Kockar, Teodore Džehvetović, Filipa Đukića i Jovane Tomić Matore koji su, ipak, dali svoj maksimum.

Foto: TvPink Printscreen

- Koliko god se meni i Teodori razlikuju umovi, toliko mi je prijalo što sam sa njom radila zadatak. Ali, Bori je sve bilo bitnije nego da vežba - rekla je Matora, sa kojom je saglasna bila i Džehverovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

- Da smo hteli da završimo ovaj zadatak, mi bismo ga završili. Nisu nam bile potrebne te cipele, iako je činjenica da su nam bile velike... Da smo hteli da uradimo, uradili bismo, dozvolili smo da sitnica poremeti sve. Bilo bi zanimljivo, imali smo super grupu. Meni je krivo što to nismo uradili - rekla je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i svaki drugi dan, i ovaj sastanak je bio buran, te je došlo do žustre rasprave Milice Dugalić i Saške Karan, budući da je Saška predložila da se kazne oni koji su odustali od zadatka.

Odakle tebi pravo i poriv da stalno nekog kažnjavaš?! Ti nisi merodavna da odlučuješ o tome. Uvek daješ najnegativnija mišljenja. Iz tebe izlazi želja za ponižavanjem, želja za kažnjavanjem... Ko si ti? Neka to bude zaključak - urlala je Dugalićka, koja je jedva uspela da dođe do reči od Saške.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su se strasti malo smirile, Kristina Kockar rešila je da se obrati svojim bližnjima, povodom sinoćnje situacije koju je imala sa Slobom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Samo bih želela da kažem svojoj mami i, naravno, baki, da se ne nerviraju što sam sinoć plakala, i Andriji isto, zna on o čemu se radi. U tom trenutku mi je bilo jako teško iz razloga koji su očigledni, ne iz tih koje ste vi pomislili - objasnila je Kristina, koja se potom zahvalila Velikom šefu zbog pohvala na osnovu privrženosti zadatku koji je, ipak, proglašen neuspešnim.

D. T.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'