AKTUELNO

Iako je Bilal Brajlović u više navrata Milici Veselinović i Ani Spasojević, koje se bore za njegovu naklonost, stavio do znanja da ni sa jednom neće biti u ozbiljnoj vezi, te da mogu jedino u isto vreme da budu sa njim, Veselinovićeva mu se ipak prepustila i sa njim rano jutros završila ispod prekrivača.

Zbog poze koju su zauzeli u njenom krevetu, ali i njihovih strastvenih pokreta, mnogi su ubeđeni da su Milica i Bilal imali seks. U prilog tome govori i činjenica da se Milica večeras savetovala sa Mikicom Bojanićem na koji način da odgovori na škakljiva pitanja koja predoseća da će joj stići zbog akcije sa Bilalom, a mi smo pozvali njenu majku Anu, kojo je bilo neprijatno da komentariše ono što joj ćerka radi u "Zadruzi".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da vam kažem. To je njen izbor. Neću da komentarišem niti da pričam o tome. Ako je to njegova igra, neka ide na njegovu dušu - kaže Ana, koja tvrdi da njena ćerka nije imala seks.

Kaže, sve prati "na grupama i strimovima".

Mislim da nisu, znam da nisu... Znam. A i da jeste, ona ima 19 godina. Ne podržavam, majka sam, ali opet ona ima 19 godina - našla je opravdanje Miličina majka.

Foto: RED TV

Autor: D.T.