AKTUELNO

Iako joj fali u drugom stanju odlučila da više nikad ne bude sa njim!

Voditelj Milan Milošević ugostio je Aneli Ahmić u "Šiša baru", kako bi sa njom razgovarao o njenoj trudnoći, poseti lekaru i turbulentnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Kad sam bila pre 10 dana beba je bila mala i srce nije radilo, danas sam videla da bebi kuca srce i da je sve u redu. Baš sam se bila raznežila i rastužila, a sudbina joj nije određena. Razmišljam da je sve to što smo maštali, da se ostvarilo, a onda razmišljam ko joj je otac i da će ceo život to da nas veže... Meni tad ne bude dobro - govorila je Aneli.
Je l' ti fali Janjuš u tim trenutcima? - pitao je Milan Milošević.
Naravno, pomislila sam da je on bar tu. Planirala sam da rodim još jedno dete, ali da ne budem razdvojena, nego i da ta muška ruka bude uz Noru. Ja sam razmišljala da je sreća da je čovek tu, da se slažemo i da sve zajedno radimo, a ja razmišljam kako ću i bez drugog oca, sama sa dva deteta. Ja nisam ni sigurna da li bi viđao dete - pričala je Ahmićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš ti je danas prišao da razgovarate, zašto nisi želela? - pitao je voditelj.
Ne osećam potrebu, ja osećam gađenje. Ja sam išla kod doktora, danas, a on nije tu. On sve radi isfrustrirano radi naroda, ceo dan pominje da će da dokaže narodu - rekla je Aneli.
Koliko je Sita uticala na razvod vašeg odnosa sada nakon njenog pojavljivanja ili bi tako bilo i da se nije pojavila? - upitao je Milan.
Nije uticala. Protiv mojih osećanja niko ne može. Ja sam videla da on igra duplo i kako želi sebe da predstavi. Njemu je ovde sve programirano, sve planski, kao da je pisao sve od starta. On je danas pitao da li ga je navela spodoba, pa je shvatio i prebacio na Slađu. Ja sam rekla da mu spodoba nosi dete. Ja sam rekla da je mene osvojilo što je brižan, želi decu i voli svoje dete, pa je video da to kod mene pali jer sam govorila da želim porodicu i onda je počeo ono što ja želim da čujem - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde da se osvrnemo na sukob sa trudnom Milicom Veličković, koliko ima uticaj priče da je Janjuš imao nešto sa njom pre "Elite", pa se čak prema njoj i brižnije ponaša. Valjda ona treba da ima razumevanje, trudne ste obe - dodao je Milan.
Milica je osoba sa kojom sam se prvom posvađala, počela je nešto da mi dobacuje i skočila je na mene, govorila mi je sve kao i sada. Ona je videla da sam ja sa Janjušem, da se simpatišemo, pa je i rekla da je to zbog njega. Videla sam da ona gaji simpatije prema njemu. Nikad mi nije rekao da nije spavao sa njom. Ona je meni počela da ga pljuje kad je čula da sam trudna. Ja sam njoj u faci videla da joj nešto ne prija. On brani Milicu, to je očigledno - pričala je Aneli.
On je danas pokušavao i tebe da spusti da se skloniš od svađe i da te poštedi. Vi se stvarno imale danas žučnu raspravu - rekao je Milan Milošević.
Treba da kaže: "Ostavite ženu koja nosi moje dete". Njemu ego ne da. Mene je napao danas, ali mislim da to nije iskreno. Čovek više ne može da me poremeti. Ja sam trudna sa čovekom sa kojim sam planirala decu, a on mi u drugom stanju pokazao najgore postupke. Ovo je nešto najgore što mi se desilo - poručila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad ćemo znati tvoju odluku? - pitao je Milan Milošević.
Plašim se ako se nešto desi da neću moći da posvetim život Nori. Ja ću teško sa dvoje dece, ali mi nešto i ne da da to kažem. Ja sam danas mogla doktoru da kažem da neću da rodim, ali mi nešto ne da. Ja moram još da razmislim, pa ću samo da presečem. Ja bih možda volela da sam i onaj dan presekla i odmah otišla da to napravim - rekla je Aneli.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.