AKTUELNO

Mustafa je stariji 12 godina od nje.

Pevačica Emina Jahović, koja je već 12 godina u braku sa turskim pevačem Mustafom Sandalom, priznala je u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, da se ona i njen suprug mnogo razlikuju.

- Pesmu "Dva smo sveta različita" mogla bih da posvetim svom mužu. Ja mislim da se suprotnosti privlače. Da smo dva sveta potpuno ista, mislim da ne bismo bili interesantni jedno drugom sve ove godine. Već 12 godina smo zajedno - prokomentarisala je ona.

Foto: YouTube screenshot

Kao jednu od najvećih razlika između njih dvoje Emina je navela to što ona voli da izlazi, dok njen muž više voli da je kod kuće.

- Moj muž je neko ko voli da je kod kuće, a ja sam neko ko voli da izađe - rekla je Emina.

Tada je Sanja zaključila da ona zbog toga uvek zna gde joj je muž, s čim se pevačica složila.

Foto: YouTube screenshot

- Ja uvek znam gde mi je muž. Ali stvarno Mustafa mnogo radi i zato voli da provodi vreme kod kuće, što je veoma lepo i zbog naše dece. I ja sam Jarac u horoskopu i volim da ostanem kod kuće, ali se malo razlikujemo u tim stvarima. Verovatno je to malo i razlika u godina, 12 godina razlike - objasnila je pevačica koja sa njim ima dva sina, Jamana i Javuza.

Osim nje, kod Sanje su gostovali i glumica Danica Maksimović, spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović i pevači Željko Joksimović i Halid Bešlić.

Autor: V. T.

#Emina Jahović

#Magazin In

#Mustafa Sandal

#Sanja Marinković

'