AKTUELNO

Glumac je od pevačice stariji 20 godina.

Glumački par Dženifer Aniston i Džastin Teru sudbonosno "da" izgovorili su na tajnom venčanju 2015. godine, a početkom ove godine obavestili su javnost da se razvode.

Foto: Tanjug AP

U javnost su sada dospele nove informacije o ljubavnom životu Džastina Teorua. Bivši muž Dženifer Aniston u vezi je sa poznatom pevačicom Selenom Gomez, piše "Life & Style" magazin.

Izvor blizak paru otkrio je da se Selena i Džastin znaju godinama preko zajedničkog menadžera, ali sada su potpuno ludi jedno za drugim. Iako je među njima čak 20 godina razlike, izgleda da njima to nije smetalo, a dodatno su ih spojili ljubavni krahovi kroz koje su oboje prošli.

Gomezova je u martu mesecu raskinula emotivnu vezu sa pevačem Džastinom Biberom, dok je Teru zajedno sa Anistonovom izdao zvanično saopštenje o razvodu samo mesec dana ranije.

Trenutno oni jedno od drugog dobijaju pravu emotivnu podršku s obzirom na to da su prošli kroz teške raskide. Dugo se dopisuju uveče i imaju intimne razgovore u kojima planiraju svoje naredne poteze u životu, kao i ciljeve u karijeri - kaže izvor i dodaje da su veoma iskreni i otvoreni jedno prema drugim.

Ono što će razbesenti Dženifer Aniston jeste činjenica što je bila bliska sa Selenom Gomez pre ovoga, pa od nje ovo sigurno nije očekivala.

Pink.rs

#Džastin Teru

#Dženifer Aniston | Jennifer Aniston

#Selena Gomez

'