AKTUELNO

Brutalno iskrena, a on negira!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Novinarka je razgovarala sa Majom Marinković.

Interesuje me zbog čega Bilal nema hrabrosti da bude iskren prema tebi? - pitala je novinarka
Slažem se da nije potpuno iskren kad sam ja u pitanju. Nije iskren jer sam ga povredila, prevarila i ne želi da pogazi svoje dostojanstvo i čast, ali sam sigurna da misli da bi ja opet napravila istu grešku. Da me voli i da ima emociju samo prema meni u to sam sigurna - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš da je rekao da bi pošao na Rajsko kako bi dokazao da bi mogao da bude sa tobom? - pitala je novinarka
Samim tim što ima želju da ode tamo sa mnom, govori sve. O njemu imam lepo mišljenje i mislim da se ponižava i radi meni iz inata. Lepše mu je da sedi pored mene nego njihovo ora*no zadovoljavanje - rekla je Maja.
Zašto ti onda ljubomoriše na muškarce? - pitala je novinarka
Više komentariše moje teme i kad sam ja u pitanju, nego svoje situacije sa Anom i Milicom. Treba mu vremena da pobedi stvari u glavi i da uspe da se nosi sa tim. Kad se dela kose sa rečima ispada smešan. Ljubomorišem i ja njemu, ali tu ne postoji trunka emocije sa kim god i šta god da uradi jer mu je srce kod mene - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da su Milica i Ana shvatile da si ti mama? - pitala je novinarka
Jesam ja mama. Ne želim da ponižavam devojke, ali mislim da će tu biti i dalje nekih stvari kad popije. Čim se otrezni shvati gde mu je mesto. Non stop mi prebacuje što sam ga prevarila i imala se*s. Čim on ponavlja to znači da mu je stalo. Radi stvari koje mu spuštaju cenu - rekla je Maja.
Sa čim se slažešm, a sa čim ne što je Maja rekla? - pitala je novinarka
Nisam nikad tražio da se pokaje, a verovatno joj ne bih ni poverovao da kže to. Rekao sam da nema šanse za pomirenjem i to je to. Ja joj nisam ljubmorisao na Marka samo sam pitao jer nisam znao, a za Zvezdana stojim iza toga. Sve što radi je sprdnja, kao i ona. Nema smisla da ja bežim, ona je došla kod mene na garnituru - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokušava da se opere od mene. Danas je bio jako ljubazan kad je samoinicijativno došao da mi pomogne da iscedim posteljinu. Uhvati on mene za ruku, zagrli, a onda kaže da se sprda. Nije tako - rekla je Maja.
Nije baš ni tako, preuveličavaš. Jedina prava ljubav mi je bila sa njom, dve sam imao u životu - rekao je Bilal.
Da li sa Milicom i Anom nisi hteo vezu jer postoje određene emocije prema Maji? - pitala je novinarka

Foto: TV Pink Printscreen

Nema to veze sa Majom. Meni se ne ulazi u vezu. Milica priča jedno meni, pa drugo sas trane, Ana... Bolje im je da slušaju druge ljude, a ne mene - rekao je Bilal.
On se sprda sa njima da zaboravi mene. On se kune, a laže - rekla je Maja.
Ovaj sad odnos je maksimum i to je to. Kakvu ti imaš emociju prema meni - rekao je Bilal.
Huškaš me, ljubomorišeš, a da ne pričam šta radiš - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.