AKTUELNO

Kompozitor i muzičar Dragan Stojković Bosanac ispričao je kako je i na koji način svojevremeno pokušao da omete svoju koleginicu iz žirija „Zvezde Granda“ Anu Bekutu.

Dragan je otkrio u koju pesmu nije verovao, a sada je ispričao i šta je namerno uradio.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ima jedna pesma koja je postala hit, a meni je Ana Bekuta toliko išla na živce kada je došla i rekla: „E, ovo je prava pesma!“. Bio sam nakrivo nasađen u tom trenutku i napravim uvod za pesmu, takozvani foršpil da ga ja sada ne znam odsvirati, samo da ga zakukuljim da ne postane hit. Obično biva „daj napravi taj uvod da svi mogu da odsviraju“ – ispričao je Boske, otkrivši da se radi o pesmi „Rano moja“, ogromnom hitu Ane Bekute.

Bosanac je ispričao i na koji način radi u studiju, podelivši sa gledaocima svoju devizu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Jedna pesma jedan termin. To i danas radim. Ja produciram pesme onako kako bih ja voleo da pevam i mogu sve da otpevam samo u falsetu i uradim dobru pripremu. Pevač kada dođe u studio on je spreman. Ali počinje zamor. Sećam se kada smo snimali prvu ploču Bekuti, došla je „napucana“, ja kažem: „pusti je da otpeva celu ploču pa ćemo sutra nastaviti“. Kada je Ana završila i pitala da li smo završili, ja kažem: „Gotovo, za danas“. I posle smo snimali osam pesama osam dana – ispričao je Bosanac u emisiji "Zvezde Granda - Specijal".

Autor: PINK.RS