AKTUELNO

Dragojevićka je uvek tražila opravdanje za majku svog supruga.

Stanari Bele kuće ove noći odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile. Naredno pitanje je urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević uputio Dalili Dragojević, a ono se odnosilo na njen loš odnos sa majkom svog supruga Dejana, Biljanom Dragojević.

Ti si se sinoć u emisiji prisetila svog i Dejanovog odnosa sa njegovom majkom. Tom prilikom si iznela neke stvari iz tog porodičnog života. Istakla si da si se u toj priči osećala kao višak, odbačeno i da tu ne pripadaš. Koje su to situacije kada si se osećala da si višak? - upitao je Tanasijević Dalilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dešavalo se da odemo tamo kao gosti, odjednom zazvoni telefon, Biljane nema po sat vremena, razgovara sa nekim na telefon. To su pretežno bile žene koje su bile fanovi Aleksandre i Davida. To traje veoma dugo, a Dejan i ja sedimo u kući, njegova sestra nije mogla da se zadrži puno sa nama. Ako smo pozvani negde kao gosti, ja volim da se osetim tako, a ne da sedimo sami. Meni je bilo veoma nezgodno zbog toga, a videla sam i da je Dejanu. Četvrti put kada se to desilo, Dejan je rekao da odemo kući. U tom trenutku je ušla Biljana i pitala nas zašto idemo, a on joj je rekao: "Tebi je bitniji taj koji je na telefonu, nego onaj ko je kraj tebe", a ona je pričala kako nije tako. Ona je slala Dejanu poruku da može da dođe kod nje i da ne mora mene da vodi - pričala je Dalila, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek sam se pitala šta joj je to smetalo kod mene. Ja sam na neki način uvek za Biljanu tražila opravdanje. Uvek sam govorila da će se promeniti - pričala je Dalia.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dalila Dragojević

'