AKTUELNO

Glumica Katarina Žutić privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali ono što je poznato jeste da je srećno udata već deceniju i po i da je sa svojim partnerom uspela da prebrodi sve prepreke.

Kaja sa svojim suprugom, muzičarem Nemanjom Aćimovićem, izbegava da se pojavljuje u javnosti, te tako njeni fanovi nemaju priliku da ih vide zajedno.

Žutićeva iza sebe ima brak sa grafičkim dizajnerom Sašom Lazarevićem. Za glumicu je razvod sa njim bio veoma stresan, te nije davala prostora da nekoga upozna, niti je bila raspoložena za novu vezu, sve dok nije upoznala Nemanju.

Foto: Printscreen/Instagram

Bubnjar beogradske rokenrol grupe "Jarboli" bio je uporan i strpljiv, što se naposletku i isplatilo.

Shvatila sam da me "muvacka", da hoće nešto, mada nisam bila spremna za ono što je usledilo. U tom periodu prolazila sam kroz razvod i veza je bila poslednja stvar koju sam želela. Generalno, muškarci me tada nisu zanimali. To vreme mi je bilo stresno, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Naglo sam smršala i postala anoreksična. A onda se iznenada pojavio Nemanja - kazala je Katarina svojevremeno za medije.

Šest meseci kasnije počeli su da žive zajedno, a ta harmonija traje već 10 godina.

Foto: Instagram.com/kaja_zutic

Nisam želela ozbiljno vezivanje, najmanje novi brak. To sam mu odmah rekla. Jedan dan smo se viđali, sledeći ne. I nismo se pojavljivali kao par u javnosti. Osećala sam recidive prethodne veze. Iako sam se trudila da kontrolišem emocije, dešavalo mi se da planem. Išla sam na psihoterapiju kako bih pomogla sebi i sačuvala odnos sa Nemanjom. Bilo je dana kad mu nije bilo lako da bude pored mene - pričala je ranije Katarina.

Autor: N.Ž.