AKTUELNO

Bivša teniserka Jelena Janković privatni život godinama unazad drži daleko od očiju javnosti.

O životu teniserke prethodnih godina se naširoko pisalo, a dečko Jelene Janković, koji joj još uvek nije suprug na papiru koliko je poznato i sa kojim ima ćerku Unu, o sebi ne voli da otkriva previše, piše "Stori".

Foto: Instagram.com

Štaviše, povučen život izuzetno prija ovom doktoru bez obzira na to što popularnost njegove nevenčane supruge sigurno otežava da mu svakodnevica stalno prolazi u "ilegali". Najteže mu je verovatno bilo na početku zabavljanja s Jelenom, kada je interesovanje javnosti ujedno bilo i najveće, pa se naširoko pisalo o tome kako su se upoznali.

Naime, dečko Jelene Janković radio je tada upravo na mestu gde je bivša teniserka potražila lekarsku pomoć nakon što je ustanovljeno da je pozitivna na korona virus 2020. godine. Nakon što je njihov odnos započeo strogo profesionalno, nije prošlo mnogo vremena dok se ljubavne varnice nisu raspršile u vazduhu.

Foto: Instagram.com

Dečko Jelene Janković je uspešan internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Iako je najšira javnost za njega čula od početka veze s teniserkom, Branko Barać imao je javne nastupe i ranije u sferi posla kojim se bavi. Doktorirao je medicinske nauke 2018. na beogradskom univerzitetu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije. Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka, i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je takođe član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena Zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf tima.

Otkako je u njihove živote stigla naslednica Una, Jelena i Branko uživaju u porodičnoj sreći daleko izvan domena javnosti.

Autor: Pink.rs