AKTUELNO

Odlučila je da se vrati na modnu pistu novom kampanjom poznatog brenda.

Jedna od najlepših manekenki i fotomodela na domaćoj sceni sasvim sigurno je Jovana Đorđević koju su mnogi zapamtili po devojačkom prezimenu Švonja. Jovana je u januaru ove godine sa suprugom Filipom Đorđevićem dobila drugo dete i napravila malu pauzu u karijeri.

Sada se vraća svom pozivu i to kampanjom brenda "Atelier Lepa Couture" čije modele potpisuje srpska dizajnerka Lepa Danojević. Poznata dizajnerka će predstaviti svoje modele u subotu, 25. novembra, u Kongresnom centru ''Master'' u Novom Sadu na "Serbian fashion week"- u sa početkom u 20 časova.

Foto: Promo

Zbirka inspirisana bogatim vezom, ukrašenom čipkom i kristalima – zaštitni su znak brenda "Atelier Lepa Couture". Pažljivo, ručno rađeni bogati vez obogatile su svaku kreaciju dizajnereke i isticu lepotu žene. Senzualnost i atraktivnost su ono što lepota ne može sama da iznose i cela kolekcija pod nazivom ''Krasivaja'' kombinuje ova tri izraza i predstavlja ih na potpuno novi način. Svaki deo kolekcije je remek-delo samo za sebe, jer ženu uči kako da bude glamurozna i željena.

Foto: Promo

Pink.rs

#Jovana Švonja

#Kreatorka

#Lepa Danojević

#Manekenka

#modna revija

'