AKTUELNO

Goreo je Balkan!

Sreda je rezervisana za emisiju ''Pitanja gledalaca''. Voditelj Darko Tanasijević naoružao se škakljivim pitanjima, koja su vas najviše zanimala, a zadrugari su otovrili mnoge teme, o kojima su tokom sedmice iza nas dugo ćutali.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Voditelj Darko Tanasijević je prvo pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao Zvezdanu Slavniću.

Šta ima Ana, a nema Anđela i obrnuto? - glasilo je pitanje.
Ana je moj prijatelj 30 godina, morao bih da se vratim tada. I tada je imala osećaj za druge, bila je dobar drug, lepa, i sad je. Bila mi je tu, kao i ja njoj tada. Ima još milion stvari. Što se tiče Anđele, mislim da je jako mlada i da tek treba da postane najbolji deo sebe. Tj. taj deo će tek doći - rekao je Zvezdan.

Nakon Ane Ćurčić, reč u emisiji "Pitanja gledalaca" dobila je Anđela Đuričić, koja je želela da odgovori svojoj suparnici.

Da li ti i Ana imate neke sličnosti? - pitao je Darko.
O Ani ne želim da komentarišem, želim da govorim o svojoj prošlosti - rekla je Anđela.

Naredno pitanje bilo je za Zvezdana Slavnića.

Zašto si ušao u vezu sa Anđelom ako si voleo i voliš Anu - glasilo je pitanje.
Ja ću Anu voleti do kraja života, to nema dalje, a ušao sam u vezu jer sam nešto osetio, bilo me je sramota da to više gleda...Ovih zadnjih sedam dana, mogu da kaažem da smo stvarno u Beloj kući, bilo bi mi razumljivo. Ja sam se družio sa njom, nisam imao nameru, desilo se to što se desilo i dovoljno me je to dovelo odećanje, sada glupo i ružno, a tada da ni minut ne prođe a da ona to gleda. Nema šta da mi se mešaju osećanja, a trenutno mi je najbitnije da Ana bude okej. Da prođe ovo kako će da prođe, znam je u dušu, znam kako se oseća i saosećam se sa tim - rekao je Zvezdan.

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Darko Tanasijević je pročitao Ani Ćurčić.

Kažeš da Zvezdan laže kada kaže da ste se malo umorili i izlazili, a onda kažeš da si mu 7 dana pred Zadrugu predlagala da se iseli. Šta tačno laže?
Pa Zvezdan je pričao sa više zadrugara kako smo se izlizali, da smo dugo godina zajedno, da je sve prešlo u drugarstvo. Nije rekao da nismo imali strasti, imali smo odnose... A što se tiče priče je naša lična stvar i neka svađa koja je bila, nema veze sa tim da li smo se izlazali. Imali smo raspravu... Rasprava nije imala veze sa izlizanošć. Zvezdan je izašao iz zatvora, godinu i po dana je bio u lošoj situaciji, finansijskoj, mentalnoj, ikamo je druge planove, to ga je poljuljalo. On je čak i više ljubavi tražilo. Zna moje psihičko stanje, čekala sam ga 4 godine, bila sa njegovom mamom, imali stresove. Ali ja sam ga volela istim intenzitetom. Ja sa njim nikad ne mogu da imam ne znam kako veću svađu. Ja sam rekla da se rastanemo, svađa je trajal pola sata. To ću za sad reći - istakla je Ana.

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' koju vodi Darko Tanasijević, a naredno pitanje pročitao je Zvezdanu Slavniću .

Da li si imao emocija prema Anđeli kada si je tako lako odbacio ? - upitao je Darko.
Nisam je odbacio, ali je nenormalno da se u ovoj situaciji ne povučem. Da pored Ane budem sa njom - rekao je Zvezdan.

Voditelj Darko Tanasijević dao je reč Filipu Caru kako bi prokomentarisao situaciju između Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Ima jedna gora stvar od samog postupka, a to je kada ne znamo da objasnimo, desi nam se trema. To se desilo Zvezdanu. U njegovom životu je prvo Ana, pa hiljadu mesta praznih. Nažalost, njihov brak nije bio dobar - rekao je Car.
Kako možeš ti da kažeš da nam brak nije bio dobar - ubacila se Ana.

Tokom pauze za reklame u emisiji "Pitanja gledalaca", došlo je do razgovora između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

Da li sam te nešto povredio? - pitao je Zvezdan.
Sad sam O.K. Videćemo kako će da teče veče. Sad sam toliko spokojna - rekla je ona.

Tokom pauze Jovana Tomić Matora je otišla do Anđele Đuričić i dala joj par saveta vezano za trenutnu situaciju.

Neka ostane sve ovako. Meni je lakše, izbegavam da se srećemo u kući - rekla je Anđela.
Postavi se u sitaciju kako si se ti osećala kada su svi pričali o Aleks. Komentari su o tebi sada ovde realni! Ovde je jedini krivac Zvezdan, nije uvreda vezano za zadnjicu nego ovo sve vezano za ovo. Trenutnoveruj mi, jeste da on gleda na Anu ali vaša ta veza i ljubav ali ti je glavni problem bilo nerazumevanje, nezadovoljstvo i onda Aleks. Imao je on veću krivicu zbog toga što je hteo da poljubi Aleks. Nije dostojanstveno da budeš arogantna, ako ga voliš pusti ga. Takav stav ti neće ništa doneti. Ti si imala pravo da se boriš za vas posle Aleks. normalno je da se i ona bori za njihovu ljubav - savetovala je Matora.

Ana Ćurčić i Zorica Marković su tokom kratke pauze za reklame sedele u pušionici, te su komentarisale Anđelu Đuričić.

Nju treba pustiti da se kanali, da joj ne uzvaraćam - rekla je Ana.
Doćiće vreme, nema šta da joj postavljaš pitanja - rekla je Zorica.

Tokom pauze za reklame u emisiji "Pitanja gledalaca" Zvezdan Slavnić je prišao i Filipu Caru, kome je želeo da poruči da neće imati ništa sa Aleksandrom Nikolić, a potom se razgovor nastavio u drugom smeru.

Pre dva dana sam rekao Aleks da smo okej. Nemoj tu molim te da nešto. Zdravo, zdravo... - rekao je Zvezdan.
Sa tvoje strane mi ništa nije u glavi, samo može sa njene. A ovo što sam rekao, mala ovo što radi (Anđela), odmaže i sebi i tebi - dodao je Car.

Voditelj Darko Tanasijević je sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao Anđeli Đuričić.

Kako si se osetila kad si videla da je Ana uništila sve uspomene koje si imala sa Zvezdanom? - glasilo je pitanje.
Pokupila sam to, nisam napravila problem. Normalno je da joj je zasmetalo, nisam očekivala da će to da uradi. Mislila sam prvo da je Zvezdan. Nemam šta da joj kažem, bez obzira što su to MOJE stvari. Tražila sam album, da ga imam za sebe, to bi mi značilo. Krivo mi je, ali nemam šta da zamerim. Tražila sam novo za sebe lično - rekla je Anđela.

Voditelj Darko Tanasijević dao je reč Mariji Kulić kako bi prokomentarisala situaciju između Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Mene šta je zanimalo za ovo vreme od kada je ušla Ana, Anđela me u ovoj priči ne intresuje, jasno mi je da neće Zvezdan biti sa njom. Dokazao je da je pogazila sve svoje stavove i da nije devojka koja se predstavila prošle sezone. Vidim nezaintresovanost njegovo za nju. Neće da je povredi da kaže da neće biti sa njom, ali je jasno da je on svoj ćef ispunio. Nije ga ni privukla, kao ima dobru zadnjicu, video je šta je i kako je, kao devojka sa svojim karakternim osobinama, ne može da je podnese, ali ne želi da je uvredi. Dala mu se vrlo brzo, tako lako i tako brzo će je i zaboraviti. Nema ona tu harizmu i šlif da zadrži Zvezdana, muškarca od 46 godina, tako da neće ni mlađeg. Ako su već pričali o tim budalaštinama, dete i to, jasno se vidi da hoće i da ide ka tome da Anu povredi. Nije ovo prvi put da je Zvezdan prevario, jeste da je prvi put gledala. Ana valjda zna da živi sa švalerašem. Meni je on rekao da nema strasti i nameru da se miri sa njom. Nijedan muškarac neće uraditi ovakve stvari - rekla je Marija.

U nastavku emsije reč je dobio Ivan Marinković, koji je iskritikovao Zvezdana Slavnića zbog odnosa prema Ani Ćurčić i Anđeli Đuričić.

Anđelin stav ovaj nije dobar, ali pitao bih kakav treba da bude? Kako god da je Anino psihičko stanje i ja ne želim njih dve da merim Anđelu i Anu. Ne sviđa mi se svađa između zrele žene i mlade devojke, za to je Zvezdan kriv. Pokazao si da ti je Ana bitnija od Anđele. Ja tebe vidim da trebaš da prelomiš i kažeš da si napravio veliku grešku i da ćeš pokušati da kod Ane sve ispraviš, a ako ne želi dobiće ovo drugo, a puštaš njih dve da se raspravljaju- rekao je Ivan
Nemoj da me je*beš Ivane, ideš mi na živce - viknuo je Zvezdan.

Maja Marinković i Nenad Macanović Bebica su odlučili da saopšte zadrugarima za vreme reklama da će od sutra biti u vezi.

Mi smo od sutra u vezi - rekao je Bebica.
Da li imamo pravo na ljubav? - pitala je Maja.

Nervozni Zvezdan Slavnić se vratio u Belu kuću nakon napuštanja emisije i pozvao je Anu Ćurčić da krene sa njim.

Da li moraš Ivanu da odgovaraš tako? Moraš? Da li ti je to hrana - pitao je Zvezdan.
Da li si se ti zbog toga iznervirao? - nastavila je Ana.

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su nastavili svoj razgovor u pabu. On je priznao da je ljubomoran i da ne bi voleo da mu se ona osveti, a istakao je i da smatra da je previše oštro osuđen zbog svoje preljube.

Danas kad je Đogani bio blizu tvog kreveta, mislim da mi je dobro bilo? Znaš kakvo viđenje imam na te stvari... Ako dobijem od tebe, to je ženska osveta, a ne mogu da verujem da dobijam od tebe to. Dvostruki su aršini. Pošto sam uradio ovde... - rekao je Zvezdan.
Ali si ti radio i napolju - dodala je Ana.

Posle pauze Darko Tanasijević je dao priliku Matoroj da završi svoje izlaganje o Anđeli Đuričić.

Anđela ne zna da prihvati kritiku, zatvorena je i sebična. Ne zna da prihvati komentar, nosi breme iz prošle sezone. I jedina adresa na koju mora da se obrati je Zvezdan. Prošle sezone sam se ja najviše svađala sa ljudima koji su mi hteli najbolje. Njoj je krivac Zvezdan i nije uvreda samo vređanje. Neka se stavi u situaciju iz prošle godine kako bi sada reagovala - počela je Matora.
Ja sam takva, da sam u istoj situaciji od prošle godine isto bih kometarisala. Komentari me ne zanimaju, samo od ljudi koji mi znače - dovršila je Anđela.

Naredno pitanje bilo je za Filipa Cara.

Dečko, zar ne vidiš sa koliko manje nervoze pričaš sa Aleks nego sa Majom, zapitaš li se zbog čega je to - glasilo je pitanje.
Juče sam popio, ne sećam se svih razgovora. Razmišljam kad ustanem ujutru da li sam nešto pričao, manje se sećam kada popijem. Jutros sam joj rekao da mi unese mir kroz razgovor i osećam se mirnije i bolje sa njom, ako nije tema rijaliti i neke stvari koje mi smetaju kada je ona u pitanju. Aleksandra je neko ko poseduje elementarnu inteligenciju, nije neko ko će se ponašati kao muškarac u svađama, nije neko ko mi je dirao porodicu, neko ko je dostojanstven - rekao je Car.

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Darko Tanasijević je pročitao Ani Ćurčić.

Šta te najviše iritira kod Anđele? - glasilo je pitanje.
Ja ne bih da pričam o Anđeli... Ja sam i njoj rekla, ništa ne pričam iza leđa. Ništa mi se ne dopada kod nje. Nadmen joj je stav, ne poštuje nikoga. Sva mi je lažna. Nema ništa ljudsko. Ne znam šta će svoje dete kad ga bude imala da nauči. Verovatno da stoji ispred ogledala i viče da je najlepša i to je to. Veliko samoljublje, to je smrtni greh. Ona ima više smrtnih grehova, trebalo bi time da se pozabavi. Da se ispovedi, da posti za početak. Ona je toliko gorda... To za 46 godina nisam upoznala osobu kao što je ona. Eto, narcis veliki. Ima tu dosta još, ako budemo imali veče, daćemo savete - rekla je Ana.

Naredno pitanje bilo je za Anđelu Đuričić.

Pravi muškarac je onaj koji ti da snagu kada si bespomoćna, ruku kada toneš, koji veruje u tebe i koji ti izgradi novi svet, kada se tvoj ruši. Da li je Zvezdan muškarac koji je za tebe - glasilo je pitanje.
Da, Zvezdan je pravi muškarac za mene, u ovim trenucima ne zna u svojoj glavi šta misli, oseća i želi, tako da trenutno mora sebi da pomogne, da bi mogao meni. Ja nisam apsolutno bespomoćna - rekla je Anđela.

Voditelj Darko Tanasijević je sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao Aleksandri Nikolić.

Da pročitaš svako jutro mamino pismo ili je emocija toliko jaka, pa ne možeš da odoliš? - glasilo je pitanje.
Pokušala sam, ali ne mogu. Mislim da je najbitnije da ja budem srećna. Mama se ne slaže sa mojim izborom, ali treba da me gleda srećnu ovde, a ne tužnu. Mama mi je napisala da je loše, da je on ušao planski... Pričala sam sa Filipom, rekao mi je da nije imao nikakav plan. Ja ga poznajem. Moja maja čita portale, veruje u komentare na mrežama. Verovatno misli da su neke stvari takve. Ja znam da Filip nije imao nikakav plan. Ja sama odlučujem sa kim ću biti. Ako ja grešim, sama ću snositi posledeice, ne zavisim ni od mane, ni od tate - rekla je Aleks.

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' koju vodi Darko Tanasijević, a naredno pitanje pročitao je za Filipa Cara.

Da li muvaš Aleks da bi dokazao Mići i Zorici? - glasilo je pitanje.
Rekao sam to kada je bila svađa , ali sam odmah rekao da ona nije ona kojoj treba to da uradim. Istina je da sam rekao,ali nije to razlog. I stojim da ja odlučujem kada ću sa kime biti. Znam kako i šta sa tim devojkama sa kojima sam bio. U ovoj sezoni sam bio iskren prema svakoj devojci, ali sam i rekao da mi smetaju neke stvari iz Aleksandrine prošlosti i rkeao sam joj da je folirant. Ovo nije dokazivanje, već želaj i potreba. Krenuli smo sa pogledima i sve se otelo kontroli jutros. Mora i ona da se bori sa nekim repovima iz moje prošlosti da se izbori. Ljudi mogu ovde da pričaju, a aja ću se truditi da dokažem sebi a ne njima da će dobiti neku drugu sliku - pričao je Filip.

Sledeće pitanje bilo je za Anđelu Đuričić.

Da li si pesmu: "Žao mi je žao" pevala Zvezdanu na žurki - glasilo je pitanje.
Pa ne, ja sam pevala. Valentina mi je obezbedila neko vino, stigla sam na vreme. Ne, ma kakvi, pevala sam sve pesme. Mislim da sam nekim drugim pesmama pridavala pažnju, nego toj - rekla je Anđela.

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Darko Tanasijević je pročitao Miljani Kulić.

Da li si odustala od svadbe veka ili se spremaš za to?
Ne znam čemu to pitanje. Jesmo imali malu raspravu sinoć, malo se posvađali, ali danas smo okej. Nenormalno bi bilo da se 24 sata ljubavišemo. Danas nam je 40 dana otkako smo se pomirili. Sinoć je došlo do svađe, nadam se da niste uspeli to da ispratite, da ste bili preokupirani drugim dešavanjima. Neću da pričam pred ovim ljudima. Moja ljubav je sve jača i jača, volim ga najviše na svetu - rekla je Miksi.

Sledeće pitanje koje je voditelj Darko Tanasijević pročitao u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Zvezdanu Slavniću. 

Čemu takve reakcije nisi jedini kome se to desilo, imaš sreće što se nisi zaljubio u Maju ? - pitao je Darko.
Sve bih izgubio da sam se u nju zaljubio. Specifična je situacija, znamo se ceo život. Ja reagujem emotivno, mislim da će svaki dan biti sve bolje. Lakše mi je da imam fizički bol, nego psihički - počeo je Zvezdan.

Naredno pitanje je bilo za Nenada Macanovića Bebicu.

Zašto više čoveče ne odustaneš od Miljane, odjaviš Mariju i kreneš svoj život, a ne da te Marija i dalje zavlači - glasilo je pitanje.
Ne zavlači mene niko, od sutra smo Maja i ja u vezi. Menjam čak i krevet. Kod nas je ništa pre braka, tako da - rekao je Bebica.

Voditelj Darko Tanasijević je sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao Aleksandri Nikolić.

Da li je ljubav prema Caru vrednija od maminih saveta? - glasilo je pitanje.
Biram da ja budem srećna. Mama mora da me razume, nije ni ona slušala svoju mamu kad je stupala u vezu sa ocem - rekla je Aleks.

Sledeće pitanje koje je voditelj Darko Tanasijević pročitao u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Zvezdanu Slavniću. 

Što toliko dokazuješ da ti je toliko teško do Ane, to smo shvatili,a ona se samo još više iznervira kada divljaš? - pitao je Darko.
Nemam pojma šta da kažem,osim da će biti sve manje i manje toga iz dana u dan, ali to su moje prve reakcije - odgovorio je Zvezdan.

Sledeće pitanje voditelj Darko Tanasijević pročitao je Miljani Kulić.

Kada ti Bebica pripreti, uvek se povučeš, čega se plašiš - glasilo je pitanje.
Ne plašim se ničega, Zola mi ne da da ulazim u rasprave sa njim. Isto tako mi je pretio da će nešto izneti o meni. Ili kao što gledaoci žele da čuju, bolesnici, da je bio sa mojom mamom - rekla je Miljana.

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Darko Tanasijević je pročitao Anđeli Đuričić.

Da li je realno da si kod Drveta izjavila da Ana neće dozvoliti da Zvezdan i ti budete srećni? Šta treba, da vas podrži? - glasilo je pitanja.
On je deo njenog života, bio je i biće, naravno da neće, ali to ne znači da ja treba da se povučem i pokušam stvari za koje se treba boriti. Moje mišljenje je da neće biti sa njim, a neće ovo dozvoliti u inat meni. Voli ga, ali da njoj bi onda trebalo da smeta i Aleksandra. Ali zna da Aleksandra nije opasnost, jer on ima emociju prema meni - rekla je Anđela.

Sledeća koja je dobila priliku od voditelja da kaže svoje mišljenje o Anđeli Đuričić, Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću bila je Sanja Grujić.

Mislim da postoji ogromna razliak između Anđele i Ane, ne može da se poredi 30 godina drugarstva i 14 dana veze. Ana odlično poznaje i Zvezdanovu i sreći i nesreću. Anđela se zaljubila da li j estvarno ili ne neću da se mešam. Ona je kontradiktorna obraća se Ani sa Vi a legla si u krevet sa njenim mužem. Zauzeti muškarci ne postoje za nju a uz muškarca je koji je stariji od nje 20 i nešto godina i oženjen je. Njeno ponašanje je isto i prošle godine i ove samo tada ljudi nisu uvideli. Anđelin ponos i njeno dostojanstvo ne postoje ovde, jer Ana i Zvezdan će se pomiriti ipak su proveli ceo svoj život. Anina bol ne može da se meri ni sa čim, ali vremenom će mu oprostiti. To što je ranije bilo to su bile avanture jer Ana za njih nije saznala jer deluje kao jako oštroumna žena. Uradio je šta je uradio, to što je seo između njih znači da jopš zvek varira šta će da uradi. Mislim da mu je Anđela poslužila da proživi svoju drugu mladost,pogubio je konce. Ana je trebala ranije da uđe da ga vrati da ne uradi ovo i da ga osvesti . Zvezdanu sam rekla da se pazi ljudi koji ga tapšu po ramenu, kada bi ti svi pričali kao ja ne bi išao sve dublje i dublje. Posle Zadrugovizije se već znalo da će biti zajedno, a ko ti kaže loše za Anu ne želi ti dobro - ispričala je Sanja.

Sledeće pitanje bilo je za Filipa Cara.

Zar ti sada nije jasno da Aleks nije folirant i proračunata i da joj cilj nije samo pobeda, već da te voli - glasilo je pitanje.
Okej, ima smisla, da. Često kada sam govorio da kada sam ja u pitanju, da što se tiče te emocije prema meni, nije folirant. Ne znam kako bi rekao. Što se tiče tih nekih stvari, uvek ja sumnjam. Ja sam joj rekao da bih voleo da sam drugačiji, da nisam toliko paranoičan. Ja sam oduvek zamišljao da moja žena i majka moje dece bude poput devojaka mojih drugara- rekao je Car.

Voditelj Darko Tanasijević je sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao Lazara Čolića Zolu.

Kako napredujete sa filmom i da li se bojiš Marijinog scenarija? - glasilo je pitanje.
Odradili smo pet, šest cena. Imamo još nedelju dana. Hvala Velikom šefu što nam je izašao u susret. Idemo posle na Rajsko da napišemo nešto još. A što se tiče Marijinog i Macanovićevog filma, mogu da im pomognem oko scenarija - pričao je Zola, dok se Marija sve vreme smejala.

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' koju vodi Darko Tanasijević, a naredno pitanje pročitao je Nenadu Aleksiću Ša.

Ti kako si saznao da Tara u 5 mesecu trudnoće si se povukao u sebe zašto je to tako ? - pitao je Darko
Nemam šta da kažem, ljudi koji postavljaju ovakva pitanja su na ozbiljnim drogama! - bio je jasan Ša, a većina zadrugara mu nije poverovala.

Sledeće pitanje bilo je za Anđelu Đuričić.

Da li ćeš biti verna i čekati završetak Zadruge? - glasilo je pitanje.
Ja sam generalno verna u ljubavi, tako da ne bi bio prvi muškarac kome sam verna. On je poseban muškarac i biću mu verna dokle god budem osećala - rekla je Anđela.

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Darko Tanasijević je pročitao Miljani Kulić.

Do kada ćeš dozvoljavati da ti Marija ispira mozak?
Što se tiče mame, priča mi non-stop, pre sam se uznemiravala oko toga, više neću. Radiću kako osećam i akko mislim da treba. Kažem, do sada je uticala na mene, menjala sam raspoloženja, trudiću se da više ne. Boli me glava - rekla je Miljana.

Sledeće pitanje koje je voditelj Darko Tanasijević pročitao u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Zvezdanu Slavniću

Rekao si sinoć Ani kako si zaboravio koliko je lepa? Kkao si tako brzo zaboravio? -pitao je Darko.
Eto prošlo je 4 meseca, ranije smo slali jedno drugome pisma i slike, najlepši način komunikacije. Onda si dobijao slike i mogao si da gledaš koliko si hteo. Jeste lepša je nego što je bila i mlađe deluje, osveženo i neću da joj kažem ono što je ona meni kada je ušla - rekao je Zvezdan.

Naredno pitanje bilo je za Anđelu Đuričić.

Je l' tebi jasno koliko Zvezdan voli Anu, a tebe ne voli, kada je otišao da legne kod nje u krilo- glasilo je pitanje.
Jasno mi je da je voli kao prijatelja, tako će biti celog života - rekla je Anđela.

Naredno pitanje bilo je za Anu Ćurčić.

Šta ćeš ako je Anđela trudna - glasilo je pitanje.

Voditelj Darko Tanasijević je sledećih nekoliko pitanja u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao Zvezdanu Slavniću.

- Žao ti je Ane, a kako ti nije nimalo žao ove nesrećnice? - glasilo je pitanje.
Nemam šta tu da žalim nešto, kao prvo, ona ima 24 godine, pred njom je ceo život, lepa devojka... Nadam se da će neke njene bubice da dođu na mesto. Nemam nijednu stvar zbog koje bih mogao da kažem da je žalim. Naravno da mi nije prijatno kako se dešava, da li je to karma, ali mi nije drago da zbog mene bude takva - rekao je Zvezdan.

Sledeće pitanje bilo je za Filipa Cara.

Da li ćeš uspeti da povratiš Aleksandrino poverenje- glasilo je pitanje.
Naravno, zar sumnjaš u moje sposobnosti? Kod nas su ti devojke sa juga, otvorenije su, pričljivije, a ove iz unutrašnjosti, one su malo nafurane. Nema te za koju ja nisam imao priču, imam žvaku i za popa i za lopova. Pridobio sam je, sve ostalo je na mom ponašanju i postupcima. Sad kad sam je pridobio na priču, postupcima ću da dobjiem poverenje - rekao je Car.

Voditelj Darko Tanasijević je naredno pitanje pročitao za Anu Ćrčić.

Tako si kul žena i staložena kako ovu gutačicu ne naduvaš sto puta dnevno? - pitao je Darko.
Ona kada bi u našem društvu sedela ne bi ostala ni 2 sekunde. Ne provociram je, ja joj ovako uradim šta treba - rekla je Ana.

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Darko Tanasijević je pročitao Jovani Tomić Matoroj.

Matora, zašto si sad za Anu, kad si ti pomogla Anđeli i Zvezdanu? Kako sad Ana bolja od Mace Lize?
Nisam ja za Anu, nisam promenila mišljenje. Verovatno su ukućani mislili da ću imati drugačiji stav prema Ani. Napravila sam jednu grešku u "Zadruzi 1" kad sam branila Lunu iz pristranosti i dodvoravanja, Kiju sam strašno vređala. Da, bila sam deo toga. Podržaću šta Zvezdan odluči, to je njegov život. Zvezdan mi je pričao i jednu i drugu stranu, zbog čega se sve ovo desilo. Gledam da se poštedim koliko mogu ove sezone, da što manje saslušavam. Opterećuje me to poverenje - rekla je Matora.

Sledeće pitanje bilo je za Aleks Nikolić.

Sledeće pitanje bilo je za Aleks Nikolić.
Ja FIlipa jako dobro poznajem, znam kada me laže, a kada ne. Verujem kada je bio iskren i da će se držati svega što smo se dogovorili, slaba sam na njega - rekla je Aleks.

Sledeće pitanje bilo je za Janjuša.

Kako ti se čini Soraja - glasilo je pitanje.
Jako vredna devojka, jako iskrena, stvarno sve najbolje mislim o Soraji. Dobar je lik, nije naporna. Da sam u nekoj drugoj situaciji, imao bih nešto sa njom. Moja ćerka je sada velika, sutra će neko da pokaže njoj. Neću to da dozvolim. Desilo se to što se desilo ranije - rekao je Janjuš.

Voditelj Darko Tanasijević je sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao Lazaru Čoliću Zoli.

Ako si tako siguran u vašu ljubav, što si ljubomoran na Bebicu?
Hvala lepo, vreme je da doručkujem - rekao je Bebica.

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' koju vodi Darko Tanasijević, a naredno pitanje pročitao je za Anđelu Đuričić .

Dok si gledala Zvezdana i Anu da plešu šta si tada pomislila? - pitao je Darko.
Gledala sam periferno, žena i muž plešu ništa nisam pomislila. Nije mi bilo svejedno, ali nisam direktno gledala u njih. Nisam htela direktno da gledam u njih neprijatno joj je - rekla je Anđela.

Sledeće pitanje bilo je za Žanu Omniu i Marka Markovića.

Što skrivate da ste se zaljubili - glasilo je pitanje.
Ja nemam potrebe da skrivam svoje emocije, mogu da se zaljubim i odljubim. I da jesam, možda ne želim da podelim sa zadrugarima i gledaocima - rekla je Žana.

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Darko Tanasijević je pročitao Mikici Bojaniću.

Kad nastavljaš sa fotama, top ste bili?
Nastavljamo, nedelja, oisto vreme. Videćemo za Labunskog, treba da glasamo, dobar je sve. Nije se pokazao nešto - dodao je Mikica.

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' koju vodi Darko Tanasijević, a naredno pitanje pročitao je za Filipa Cara a onda i Zvezdana Slavnića.

Jel ti sada cilj da budeš sa Aleks da dokažeš Mići i Zorici? - glasilo je pitanje.
Nemam taj cilj, ne želim više da se dokazujem. Povućiću se sa njom u rehab, da sve donese tamo. Previše je u kući ljudi koji nam ne žele dobro. Dosta - priznao je Car.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", Zvezdan Slavnić je prišao Matoroj i počeli su da pričaju o vrelim temama.

Meni je najjače kad ja dođem kod nje i ona kod mene, legne. Vidim da ima tetovažu, pitam: "Mili, imaš li tetovažu?". Ona kaže ne. Ja sam ga izvadio, kaže: "Nema veze" - govorio je Zvezdan.
Znaš šta mi kaže mala: "Ma šta je to..." - pričala je Matora.

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' koju vodi Darko Tanasijević, a naredno pitanje pročitao je za Marka Stefanovića.

Kul si dečko šmeker što dozvoljavaš da te ova sa čudnim ustima bije? - upitao je Darko.
Šta da kažem volim kada me biju - našalio se Marko.

Zvezdan Slavnić je prišao Ani Ćurčić tokom emisije "Pitanja gledalaca", kako bi joj saoptštio da je doneo odluku da se iseli iz kreveta koji je delio sa Anđelom Đuričić. Zvezdan je odluču da zauzme krevet Aleksandre Nikolić.

Ne mogu tamo dok je ona tamo. Neću spavati sa njom sigurno. Ako se preseli Aleks kod Cara, uzeću taj krevet - rekao je Zvezdan.

Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje Palčici.

Devojko da li si realna, imaš dečka koji je duša od čoveka, a ti ga maltretiraš - glasilo je pitanje.
Slažem se da imam dobrog dečka pored sebe - rekla je Palčica.

Sledeće pitanje bilo je za Aleksandru Momčilović.

Zašto se ne družiš više sa Milicom - glasilo je pitanje.
Nemam neki odgovor, samo smo se udaljile. Okrenula sam se Ivanu, ona Palčici - rekla je Aleksandra.

Poslednje pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" večeras dobila je Slađana Lazić.

Rekla si da je Anđela zlo jer je rasturačica brakova, da li je to tvoje mišljenje i o Maji? - glasilo je pitanje.
Naravno da ne mislim za Maju. I nisam rekla da je zlo jer je rasturačica braka, ja smatram da je ona zlo otkad je ušla u kuću, između ostalog i zbog toga. Ispala je zlo prema meni. Ona je šizofreničarka. Za nju sam imala samo reči hvale prošle godine - dodala je Slađa.

Posle emisije 'Pitanja gledalacaAnđela Đuričić je odlučila da ode do paba i kaže Zvezdanu Slavniću da mu oslobađa izolaciju.

Ti moraš da spavaš u izolaciji, ja večeras izlazim odatle - rekla je Anđela Zvezdanu.
Ostani tamo, slobodno - odgovorio je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić je rano jutros iskritikovao Anu Ćurčić zbog ljudi kojima se okružila. Na kraju opširnog razgovora, njih dvoje su počeli da razmenjuju nežnosti.

Prvo ju je on zagrlio, da bi mu potom ona uzvratila. Da li ovo znači da su na korak da se pomire, iako je ona bila izričita da to neće uraditi, ostaje da ispratimo.

Autor: S.Z.