AKTUELNO

Gori Balkan!

U toku sinoćnje večeri u Eliti je održana specijalna emisija koju je čekao ceo Balkan a u pitanju je bilo suočavanje bivših ljubavnika Asmina Durdžića i Aneli Ahmić. Oni su izneli svoje strane priče, te do kraja večeri nisu mogli da se dogovore ko laže, a ko govori istinu. Nakon toga Milan Milošević je ušetao u Belu kuću, pa je počeo 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčaka' u kome su se saznale sve tajne koje su do sada bile potiskivane.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na početku večeri voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Danicu, majku Milice Veličković u studiju, prilikom čega je prokomentarisala trudnoću svoje ćerke.

Večeras ćemo čuti šta o Miličinoj trudnoći misli mama Milice Veličković. Ona će večeras voditi sa mnom razgovor. Kako ste reagovali kada ste čuli da je Milica trudna? - upitala je Dušica.
Jako smo bili uzbuđeni, sada su se strasti slegle. Jako smo svi srećni, cela porodica jedva čeka da ona izađe i da je vidimo - rekla je Miličina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Milica Veličković saznala od Drveta mudrosti da se za nju sprema iznenađenje, njena majka se našla pored nje, što joj je nateralo suze na oči.

Nedostaješ mi puno, jako mi nedostaješ - rekla je Miličina majka.
Mnogo te volim, mama. Je l' si se čula sa Terzinom porodicom? - upitala je Milica.
Nemoj da misliš šta ko kaže, misli o sebi. Raduju se - kazala je Miličina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Asmin Durdžić je stigao u studio, te je progovorio šta očekuje od susreta sa Aneli.

Šta očekuješ od večerašnjeg susreta?
Ja kažem naravno da možeš ako mi traži da izlazi ali do 11, i ja sam muškarac pa ne izlazim do 5 ujutru, ona ode nema je po tri dana. Dođe bez štikli, ja mnoge stvari nisam ni pričao šta je sve bilo. Ja sam rekao da joj je ovo prva i zadnja prilika da reši sve što se tiče deteta. Došao sam da se dogovorimo oko deteta sve što je potrebno i više se nećemo videti -rekao je Asmin.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli Ahmić otišla je u Rajski vrt kako bi porazgovarala sa Drvetom mudrosti.

Zdravo, Drvo - rekla je Aneli.
Zdravo, Aneli, kako si - pitalo je Drvo.
Loše, tresem se, imam neku negativnu energiju. Razmišljala sam o tebi - rekla je Aneli.
Čuo sam da si izrazila želju da se suočiš sa Asminom. Šta bi želela da mu kažeš - reklo je Drvo.

Nakon što je Drvo mudrosti obavestilo Aneli Ahmić da je Asmin Durdžić u studiju, ona se zaputila ka njemu, kako bi obavila razgovor sa njim. Nakon što ga je ugledala pružila mu je ruku, međutim on je odbio da joj uzvrati.

Ne prilazi mi, molim te - kazao je Asmin.
Kako si lažovčino? - uptala je Aneli.
Nemoj da se smeješ. Gledaj svoja posla - kazao je Asmin.

Ahmićeva tvrdi da je ostala trudna sa Asminom, ali on ne veruje u to.

Tu sam bila i donela sam svoj kofer - rekla je Aneli.
Sram te bilo, u dete se kuneš. Povraća mi se kad te gledam. Ti samo nisi slagala svoje prezime - rekao je Asmin.
Zašto si mi poslao poruku iz Majamija da se pomirimo - rekla je Aneli.
Pa izbaci već tu poruku. Ti si blam Balkana. Sita je za tebe šmeker. Ona je izbacila taj p*rnić, a ne ja. Samo pričaš o finansijama - rekao je Asmin.

Aneli Ahmić progovorila je o spornim porukama, koje joj je Asmin Durdžić slao nakon što je započeo emivnu vezu sa Stanijom Dobrojević.

Kad su bile te poruke koje ti je Asmin slao, dok je bio sa Stanijom? - upitala je Dušica.
Bio je u Majamiju, svaki dan me je zvao - kazala je Aneli.
Lažeš! Govorio sam ti svaki dan da sam se zaljubio u drugu, rekao sam ti da ću ti dati sve, samo da me ostaviš na miru - kazao je Asmin.
Molio si me da se pomirimo - kazao je Asmin.

Nakon što su učesnici Elite dobili priliku da prate suočavanje Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, Marko Janjušević Janjuš je promenio sve boje tokom slušanja.

Asmin Durdžić nastavio je svoj žestok sukob, prilikom čega je voditeljka Dušica Jakovljević pročitala poruke koje su pre sedam meseci osvanule na portalu Pink.rs, kada je Durdžić uveliko započeo odnos sa Stanijom Dobrojević.

Ne razumem šta ćeš mi ti, kad imam Staniju pored sebe?! Nikada nisam bio zaljubljen u neku ženu, kao u Staniju - kazao je Asmin.
Pre sedam meseci su procurele prepiske na portalu Pink.rs o tome kakve poruke je Asmin slao Aneli:''Dođi, budalo, znaš da te volim'' napisao je Asmin - kazala je Dušica.
To je bilo 11.06. a ja sam sa Stanijom od 20.07. - kazao je Asmin.
Ljubomoran si bio kad sam izašlau tom periodu, pisao si s kim sam i šta radim - kazala je Aneli.

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić svađali su se oko toga da li su živeli zajedno i da li je njihova tadašnja bliskost bila samo zbog deteta.

Živeo sam s tobom ukupno sedam meseci - rekao je Asmin.
Lažeš! Bili smo 24h zajedno - kazala je Aneli.
Kako sam onda radio? Kad sam bio na poslu? Priznaj sada da li sam te ikada zagrlio i poljubio? - upitao je Asmin.
Jesi, naravno - kazala je Aneli.

Marko Janjušević Janjuš pokazao je svoju reakciju nakon razgovora Aneli Ahmić i Asmina Durdžića.

Šta me sada sve ovo snađe? - upitao je Janjuš.
Ma...oboje samo lažu - rekao je Uroš Rajačić.
Je l' ovo normalno, recite vi meni samo? Možemo da promenimo malo temu? Vesna, idi ti da spavaš malo - rekao je Janjuš.

Voditeljka Dušica Jakovljević obavila je razgovor sa Asminom Durdžićem nakon suočavanja sa Aneli Ahmić.

Aneli mnogo laže- Došao sam ovde da se suočimo kako bih pokušao da porazgovaram o Nori, ali Aneli to neće. Moraću preko advokata da zatražim pravdu - kazao je Asmin.
Koliko si novca dao za dete od momenta kada je Aneli u rijalitiju? - upitala je Dušica.
Oko dve hiljade evra - rekao je Asmin.

Aneli Ahmić dobila je reč na početku emisije kako bi progovorila o suočavanju sa Asminom Durdžićem.

Šta je to što nisi uspela da kažeš,a htela si - upitao je Milan.
Bilo je baš naporno. Za taj novac, da sam bila u katalogu. Zna priču odakle mi novac, svi znaju. To je moje i nema to veze sa prostitucijom. Nikad nisam prodavala telo, ali znao je da neću reći odakle mi novac. Tvrdim da je on patološki lažov - rekla je Aneli.
Kako da znamo da je lažov - upitao je Milan.
Za sve mora da da dokaz, rekla sam da idemo na policijski poligraf. Što ne ode da odgovori na sva pitanja, za koje sam mu rekla da laže - rekla je Aneli.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Janjuševiću Janjušu reč kako bi prokomentarisao suočavanje Aneli Ahmić i Asmina Durdžića.

Janjuše, na početu nisi želeo da slušaš razgovor, ali si na kraju pomno pratio svaku reč. Šta misliš o tome? - upitao je Milan.
Blam jedan pravi, Milanel. Oni su jako blesni. Roditelji jednog deteta izgovaraju onakve reči. Strašno je šta su sve rekli - kazao je Janjuš.
Ko je više u pravu, Asmin ili Aneli? - upitao je Milan.
Vidno je da Asmin sada želi da se opravda Aneli. Očigledno je da su odnos započeli onako nestabilno i da nisu mislili da će se emocije pojaviti. Za mene je strašno jer roditelji dozvoljavaju sebi da se svađaju oko toga u kakvom su se autu vozili, a ne da reše neke stvari. Unakazili ste jedno drugo - kazao je Janjuš.

Jovana Tomić Matora dobila je reč od voditelja Milana Miloševića kako bi prokomentarisala suočavanje Aneli Ahmić i Asmina Durdžića.

Aneli i Asmin su dva vrhunska lažova. Oni su jedni manipilatori. Kako je on pripremljen došao u studio, tako mislim da je i ona ušla u rijaliti tako što se dobro spremala. Mogu sad da nabrojim milion kontradiktornosti, kako njenih, tako i njegovih. Neću ni da zalazim u ono što je rekao Asmin da je Aneli neverna - kazala je Matora.
Moram da kažem da je Asmin kada sam bila u tržnom centru i objavila na svojoj društvenoj mreži nešto za Ziku, jer me je zamolio, to shvatio na svoj način. Ja sam mu rekla da sa Zikom nikada ništa imala nisam, a onda je Asminova sestra napravila sliku Zile i Nore i govorila da liče. To je bolest jedna velika - kazala je Aneli.
Aneli govori sva najgore o Asminu, a što je onda želela da se pozdravi sa njim? Dokle više sve te laži? - kazala je Matora.

Bojana Pavlović dobila je reč od voditelja Milana Miloševića, kako bi prokomentarisala susret Aneli Asmić i Asmina Durdžića.

Trtudila sam se da uporedimsusret Stanije i Aneli i ovaj sad Aneli i Asmina. Sa Stanijom je bila žučnija. Kada je Asmin rekao da mu se gadila i da nisu imali odnose, Aneli je počelka da plače. To dovoljno govori da ona ima emcije još uvek prema njemu. Ovo je sada igra ogledala. Govori istinu Asmin, ali i ona. Mislim da je Aneli i od Janjuša pokušala da napravi nešto kao i od Asmina što je pravila - kazala je Bojana.
Čekaj, sekund, Janjuš je zlato kakav je Asmin. Ne mogu da se uporede njih dvojica - kazala je Aneli.
Aneli nije imala nikakvu reakciju dok joj je Asmina sve živo vređao. Da je meni rekao sve što je njoj, ne bih mogla da imam onolio blagu reakciju. Mislim da je on skot i krete i da treba da brine o detetu, ali isto tako je rekao neke stvari za Aneli, koje ona nije demantovala - kazala je Milena.

Jelena Ilić Marinković izabrala je ovonedeljne potrčke.

Bojana i Anđelo. Uroš Stanić i Aneli. Kačavenda i Janjuš. Dovoljno je - rekla je Jelena.
Što Janjuš i kuma - upitao je Milan.
Vidi se da joj se Janjuš jako dopada i da ga gleda. Kad je pričao o njoj, umiljavala mu se. Da je situacija da te želi, bilo bi drugačije. Uroš i Aneli su drugari, koji su se sto puta pomirili i posvađali. Anđelo i Bojana večiti rivali. Bili bi mi jako interesantni - rekla je Jelena.
Sedite, Milanko. Bojana i Anđelo sedite. Uroše, sedi. Aneli i Janjuš su mi najlogičniji za potrčke - kazala je Jelena.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Jeleni Ilić u emisiji ''Izbor potrčka'' kako bi imenovala omiljenu osobu.

Moram da kažem da sam razmišljala da li da udovoljim ovde ljudima i ne imenujem Ivana, ali šta ću. Ivan je omiljena ličnost, - rekla je Jelena.

Milica Veličković sumirala je utiske nakon susreta sa svojom majkom.

Kako se osećaš sad, kad ti je došla majka - upitao je Milan.
Pa lakše, sad mogu da uživam. Bila sam pogubljena, ispitivala sam šta je ko rekao. Najviše sam se plašila da nju nije blam što sam zatrudnela u rijalitiju. Nisam očekivala da će doći - odogovorila je Milica.
Kako ti se učinila reakcija tvoje majke kad si pitala šta kažu Terzini - upitao je Milan.
Ništa mi nije rekla u tom momentu. Skontala sam po njenoj faci i tonu da nije bilo neko preterano oduševljenje - odgovorila je Milica.

Voditelj Milan Miloševič dao je reč Stanislavu Krofaku kako bi dao sud o vezi sa Majom Marinković.

Šgta se dešava sa Majom i tobom? - upitao je Milan.
Problem je jer ona radi neke stvari namerno. Rekao sam joj da ne pominje sve, ali me nije poslušala - rekao je Stanislav.
Mislim da je on nervozan ovih dana, ali ga je ona čestitka od ćerke skroz promenila. Jako ga je promenilo. Ne opravdavam neke svoje reakcije koje imam. Jutros sam ga napala, to je istina. Smeta mi jako njegovo ponašanje - kazala je Maja.

Lazar Čolić Zola otkrio kakav odnos ima sa Miljanom, ona briznula u plač, pa otkrila svoj najveći strah.

Smetaju mu i provokacije drugih ukućana, nakon te svađe, svi su ga drk*li. Maja i treba da mu zameri, ima pravo. Promenio se od pisma, zamišljen je. Na treningu mi priča o tome. Nisu ga poremetili roditelji, nego ćerka. Ne bi prelazio preko tih stvari, da mu se Maja ne sviđa. Danas mi je rekla da oseća neke emocije prema njemu i da joj je teško. Mora da nađe neku ravnotežu - rekla je Matora.
Kako si se snašao, Zola - upitao je Milan.
Rekao sam joj da ne napravi ništa. Pitala me šta planiram. Voleo bih da sve bude super među nama. Ja ne bih potencirao to što se desilo, nego ona potencira. Meni je bezveze da pričam o toj prošlosti. Nisam očekivao da je ovoliki haos. Najbolje nam je da isplaniramo svaki dan, hoćemo da tražimo neki zadatak i da se provedemo na žurci. Mislim da ne treba da me napinje u bilo kom smislu - kazao je Zola.
Očekujem normalan odnos. Ponižavam se bespotrebno, da bih videla njegovu reakciju - kazala je Miljana.

Voditelj Milan Milošević saopštio je učesnicima Elite ko se nalazi na trećem mestu na anketi najvelikodušniih učesnikka.

Slašo, Aneli je najtrećem mestu - kazao je Milan..
Aneli je zasluženo tu. Jako je dobra osoba i mnogo mi znači - rekla je Slađa.
Anđelo je pobedio, on je na prvom mestu najvelikodušnijih - kazao je Milan.
Da, istina je. Ja znam šta je napolju uradio i da je bio jako velikodušan - rekao je Đedović.

Milan je ukućanima saopštio rezultat ankete za tri najveća cinkaroša.

Na trećem mestu ću da podignem Ivana. Kačavendu si naveo - rekao je Milan.
Neću da je blatim sad, potvrdiću ono što sam rekao. Ona priča sa Anom je poznata narodu, ja nisam mnogo ni upoznat. Narod sve vidi - kazao je Ivan.
Kačavenda, da li je treće mesto isključivo zbog ove izdaje - upitao je Milan.
Ne znam, stojim iza svojih stavova. Ako ćemo da sudimo po procentima i gledaocima, nisam ni tamo, ni vamo. Nek misle šta hoće. Pokazala sam u konfliktima da nisam mufljuz i cinkara. Ja iznosim svoje mišljenje. ne vidim sebe tako ni ovde, ni u životu. Baš me briga - kazala je Kačavenda.

Autor: N.Š