AKTUELNO

Dala svoj sud!

Voditelji Stefan Kandić Kendi i Sanja Stanković ugostili su u emisiji "Pitam za druga", koja se emituje na RED televiziji, bivšu zadrugarku Martinu Petrović. Ona je dala svoj sud o trouglu Nenada Macanovića Bebice, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Što se tiče Bebice on je manipulisao Miljanom kroz rijaliti i ocenjivao je kad su pričali ispod pokrivača, mada je to bilo prošle sezone. Njena mama je imama zdravstveni problem, ali on je tu situaciju upotrebljavao da bi nju zadržavao pored sebe. On je pričao: "Ako ne budeš sa mnom Marija će da umre". vi znamo da je Miljana nezrela, ali ona se sad izvukla. Nije mi se dopao od samog staeta, mislim da je sve radio taktički. Ne znam da li je ušao zbog novca ili da bude populran, ali da je iskren prema Miljani mislim da nije. Što se tiče Marije njoj sve može samo ne Zola. Ona ne voli Zolu jer je koristoljubiv. On je drugačiji u prijateljskim odnosima nego ljubavnim. Nisam ga gotivila jer nikad Miljani nije pružio znak pažnje, nego ulivao crv sumnje. Sad je Miljana srećna sa njim, primirila se i sa Zolom joj nikad ovakva veza nije bila. Oni sad kao da su pregrmeli sve najgore i prošlost više ne gledaju. Vidi se po Mariji da ima osmeh na licu i da voli da se sprda sa njima. Problem je što je Bebica bio tu dok su bili bolesni, starija je žena i gleda to drugačije, a ne gleda kako se Miljana oseća - govorila je Martina.

Foto: RED TV Printscreen

Zar Marija ne treba da gleda kako se on ophodi prema svojima? - upitala je Sanja.
U pravu si. Ona komentariše uvek kako se neko postavlja i tu je kontradiktorna. Bilo mi je sumnjivo što se zakačila na Bebicu kao da je poslednji na svetu. Ona ne podnosi Zolu, ne može očima da ga gleda, zna da joj bude simpatičan kad se šali, ali je kontradiktorna. Bila je priča da je imao zabranu prilaska i da je ženu i decu maltretirao. Što se tiče Bebice sve mi smrdi - dodala je bivša zadrugarka.

Foto: RED TV Printscreen

Martina je posle toga komentarisala i zbližavanje Ivana Marinkovića i malog Željka Kulića.

To mi je najlepša priča. To dete liči na tebe, ima tvoje oči, usta, treba da te navede i pre rijalitija da uđeš u normalan odno sa Miljanom, prijateljski, ne ljubavni kad već nisu mogli - rekla je ona.
Da li neko igra rijaliti preko deteta? - upitala je Sanja.
Mislim da je 50-50 Ivan. Ima on osećan, svako dete volimo, tek naše. Mislim da koristi situaciju kad je imao poziv sa ženom i vidi se iskrena radost kad nekog voli. Ivan kao neko ko komentariše je za mene realan, jako inteligentna osoba i jedna osoba možda koja uspe Miljanu da ućuti. On nju tačno vrati na svoje mesto - govorila je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. N.