AKTUELNO

Glumica Mirka Vasiljević progovorila je o roditeljstvu, porodici i želji da se njihova porodica još širi.

Često je tema raznih šala, pa se mnogi pitaju da li će se Mirka odlučiti da rodi i peto dete. Glumica kaže da su joj te šale simpatične i da joj ne smetaju, jer smatra da nemaju negativan kontekst.

- Sve te šale na moj račun su mi simpatične, uvek se iskreno nasmejem. Mislim da to niko ne kaže iz neke negativne namere. Deca su dar od Boga i to je najveća sreća i bogatstvo. Sve šale u tom kontekstu su mi simpatične i ne smetaju mi - iskrena je bila Mirka.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić, Pink.rs

Progovorila je i o petom detetu.

- Ne znam tačno da kažem ni datum, ni vreme ni godinu. Nekako živimo život kako osećamo. Nikada nismo odredili koliko ćemo dece imati, ni gde ćemo staviti tačku i zarez. Kako želimo, tako i funkcionišemo. Bila je veća pauza između trećeg i četvrtog deteta, šta će biti u budućnosti, vreme će pokazati. Sada smo u fokusu na bebu - kaže Mirka.

Na pitanje šta Vujadin misli o tome, Mirka kaže da su istog stava.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Želeli smo da se ostvarimo kao roditelji mladi, on je radio, ja sam radila. Već smo imali nešto naše. Uspeli smo u tome i nekako svako dete se rodilo iz ljubavi i sa željom. Želeli smo da imamo veliku porodicu, da li ćemo uvećavati porodicu, videćemo - rekla je Mirka.

Autor: M. K.