AKTUELNO

Evo šta je obeležilo noć za nama!

Tokom večeri iza nas, odvila se emisija "Pitanja novinara", a voditeljka Dušica Jakovljević je nakon razgovora sa predstavnikom portala Pink.rs, novinarem Darkom Tanasijevićem i predstavnicom sedme sile, gledaocima otkrila da će moći da se uključe uživo u emisiju i zajedno sa njim prokomentarišu dešavanja u Beloj kući.

Na samom početku, Dušica je uključila prvog gledaoca, a zapravo se ispostavilo da je to venčana kuma Dejana i Dalile Dragojević, koja je surovo oplela po Aleks Nikolić.

Dobro veče Dušice, dobro veče Darko i svim gostima u studiju. Darko me je možda i prepoznao, možda si i ti, ali ja sam Gordana. Moje najveće razočarenje je Filip Car jer sam ga obožavala, a ne sviđa mi se igra koju igra. Suviše imamo baraba da bi uvezli barabe da se igraju sa našim devojkama koje isto nisu svetice. Aleksandra nema dostojanstvo, zna u šta je Anđela upala. ne da ja žalim nju, sama je sebi birala put i predstavljala se kao moralna gromada od koje sad nije ostalo ni "M". Ne treba da udara kontru, provela je sa Zvezdanom u izolaciji mnogo, non stop pričaju, a to joj je Car i rekao. Ona ima to nešto u sebi što je rekao je Mića, ona uvek bira loše - rekla je Gordana.
Zbog čega imate loše mišljenje o Aleksandri koja je kad je osetila da će biti grešna i da joj misli idu ka Caru, bilo je fer ustati i izviniti se i raskinuti - rekao je Darko.
To je njena zakasnela reakcija jer ju je Dejan već bio ostavio. Car ima mnogo lepog, ali i ružne strane kad popije, švrlja, ali nije ni prvi ni poslednji koji ide od devojke do devojke, ali da se uhvati sa Majakitom, to mu je baš dno dna. Car je bio šarmer, a sad provodi vreme samo sa Majom i ono što em je najviše zabolelo je da ja da sam uzela u životu usta moga brata, bratovo dete i zaklela se, sigurno en bih to uradila ako on. Zna se đta je svetinja, a da uzmem sestrino dete, ebbu, i da se kunem da nekoga neću pogledati, emne brat u životu ne bi pogledao u oči. To bi bio naš kraj za vek vekova. Pritom bio je Božić, praznik tad. On sam sebi donosi zlo ako nema granice - rekla je Gordana.

Prvo pitanje u emisiji "Pitanja novinara", postavio je novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, a bilo je za Anđelu Đuričić.

Pratimo svi tvoje ponašanje, a ja vidim lično da se ti osećaš loše. Mene zanima koliko ti je teško, i da li se osećaš da te niko ne razume? - upitao je Darko.
Iskreno, ja sama sebe ne razumem. Moram da kažem da se ja pogrešno često izrazim. Mnoge stvari su se desile prebrzo. Meni se sve skupilo u glavi. Ne znam šta bih rekla jer ni ja sama ne znam kako se osećaš, zbunjena sam, zbog svega što se izdešavalo i što se dešava. Sada kada je u izolaciji, ja sam sama i razmišljam o svemu i većam, previše razmišlkjam. Ništa ne znam. JA sam sama kriva za sve, niko mi drugi nije kriv. To je takav period. - rekla je Anđela, pa je dodala:
Nije normalno da ćutim, ali ja sam zatvorena osoba. Pričala sam sa Anom, ali ne znam ni šta bih joj rekla, isto tako nemam šta da kažem, ne bih nikoga da mračim, ali ne volim da ikoga maltretira. Moram da kažem da sam ja držala mnoge stvari za sebe. Izgledalo je kao da se bojim za sve. Ja sam problem, ja ne volim nikoga da opterećujem - dodala je zadrugarka.

Zvezdan Slavnić ustao je da prokomentariše Anđelino izlaganje, te je istakao da ona ne voli da joj se on meša u izlaganje, ali je i izneo svoj sud.

Ona jednostavno kada daje izlaganje, ona ne voli da se ja mešam. Ona je svesna da priča lepo i da ima lep vokabular, ali kada ovako nešto priča ona ne da. Ja možda grešim jer joj ne objasnim neke stvari. Ona na to specifično gleda, ona sve zna kad se šta desilo i u koliko. Ja sam otišao 12 metara od nje, ona se tripuje. Rekao sam joj da sam tamo, a ona neće da dođe. Nisam sam nigde, ali ću se potruditi da je razumem i da se i ja promenim - rekao je Zvezdan.

Na red su došli i komentari zadrugara, a Marija Kulić je dobila prva reč, te je oplela po ovom odnosu.

Prebrzo su ušli u vezu, nisu uvideli da li odgovaraju jedno drugom. Njihoiva veza neće trajati ni petnaest dana, ukoliko ostanu zajedno do kraja. On je mislio da će pored mlađe devojke biti opušteniji. Njih dvoje su kao penzioneri. Njen karakter se neće promeniti, može samo da koriguje postupke. Presrećan je jer je u izolaciji - rekla je Marija.
Neko je prokomentiarisao da si htela da proveroiš Anđelu, ali da se osvetiš Caru preko Aleks - kazao je Darko.
Caru ne. Nju sam htela da provderim. Toliko je samouverena i bezobrazna. Izgleda kao pokondirana tikva. Danas je sedela na slavin, nije trepnula, poput kipa. On je ceo dabn igrao, bio je opušten. Ona se pokajala zbog svega, vidi se da puca. Ušla je prebrzo sa oženjenim muškarcem u vezu, pošto su bili intimni, po svaku cenu želi da ga zadrži. Nije svesna da intimni odnosi jesu važni, ali nisu presudni. Zamisli drugarica ti je popadija, a ti dođeš i radiš ovakvce stvari, a pogotovo ona, od koje se nije očekivalo sve ovo. Džaba joj lepota i lepo telo, kad je pokvarena i zla. Neće da se druži, misli da je popila svu pamet sveta. Sigurna sam da njihova veza neće trajati. Ona ne može da mu odgovori, ne zna šta da kaže. Ukoliko vidi da ga ne zanima, treba da ode od njega. Trebalo je da je prihvati takvu kakva jeste - rekla je Marija.

Anđela je na kratkoj pauzi za reklame skrenula Zvezdanu pažnju da ne može da podnese sve ovo što se dešava.

Šta si mi ti rekao jutros? Rekao si da ti se spava - upitala je Anđela.
Ja moram da spavam. Ja bih se skinuo i zapsao pored tebe, ali to sad ne smem - kazao je Zvezdan.
Ja ti kažem za jutros - rekla je Anđela.

Miljana Kulić skrivenim namerama i višem cilju koji Nenad Macanović Bebica ima kada je ona u pitanju, pa se osvrnula na njegov odnos sa Marijom.

Ne želim da ispadne da mi Zola ispira mozak. Pričala sam sa mamom o tome, čak i pre veze sa Zolim, On je spreman na sve. Nemoguće je da da me voli nakon odnosa sa Zoli. Nije ispoljavao ljubomoru, što bi svako drugi radio. Sada je promenio ponašanje, pa je počeo da nas podbada. Opasan je manipulator. Lagao me je, to me je i odbilo. Ima viši cilj - rekla je Miljana.
Šta je viši cilj, kad sagledaš njega kao ličnost? - upitao je Darko.
Sve mi je sumnjivo. Na početku je bio tužan, plakao je i povraćao, a sad je srećniji nego ikad. Umesto da kaže kako se oseća, sad po digoltu kaže: ''Pa, volim je!'' Da me voli, pobegao bi odavde, jer ne bi mogao da gleda Zolu i mene, a on odlično podnosi našu vezu. Nije želeo da ide na poligraf, pojela sam veliki izmet jer ga nisma terala da ide na isti. Moja porodica je zaslepljena njegovomlažnom dobrotom. Hvala jer je bio uz mene kada sam bila bnolesna, ali ništa dalje od toga. Kada bi moja mama merila ljuba koju oseća prema njemu i meni, vaga bi izjednačila teret. Žao mi je jer nisam otvorila oči mojim roditeljima u vezi Nenada. To što radi prema meni, nije ljubav, već korist. Pustio me je da ušem isti dan kad i Zola u rijaliti, da bi me pakovao. Da me je voleo, ne bi me poustio - rekla je Miljana.

Za to vreme, Slavnić i Anđela pokušavali su da reše svoje probleme u izolaciji.

Moram da te zamolim jednu stvar. Želim da imaš razumevanja za mene i da se ne unervoziš posle moje druge rečenice. Milsim da nisam pogrešila danas kad sam rekla da si se složio sa Filipom. Da li si se večeras usaglasio sa njim? - rekla je Anđela.
Nisam - kazao je Zvezdan.
Budi iskren - kazala je Anđela.
Jesma iskren, ne znam šta ti znači da budem iskren. U nekom delu mogu da se usaglasim, u nekom ne. Mogli smo duže da se duržimo, ali nam veza nije na staklenim nogama - rekao je Zvezdan.

Anđela je isplanirala bekstvo, nakon rasprave sa Zvezdanom, ali joj je plan nije na pravi način sproveden u delo. Nakon što je otrčala u Rajski vrt, pokušala je da se popne uz ogradu, kako bi pobekla daleko od očiju zadrugara, ali joj to nije pošlo za rukom. Nakon što joj ta solucija nije uspela, Đuričićeva je pokušala promeni strategiju, ali se ni to nije pokazalo kao delotvorno, te je pokunjena napustila vrt.

Nakon Miljane, Darko je podigao Lazara Čolića Zolu.

Miljana i ja nismo u nikad boljem odnosu, ali zadnjih par dana, vidim da je nešto muči. On svaki dan gleda, pokušava da nas provocira, govori kao Taćko čekam te ja, i to sve. On koristi svaki momenat da joj doabci nekako, on se samo drži toga da on MIljanu voli, a sada sam ubeđen da je ne voli. Njega zanima samo odnos njega i Marije. Shvatio sam ja to jer on samo u nju gleda, ja počinjem da mislim da je Marija njemu sve, a da on Miljanu ne voli. Nemoguće je da posle svega što se dešavalo, mog i njenog se*sa, on kaže neka, videćemo šta če biti u julu. To nije ljubav, on nije glupo, u sve se on razume, nije realno da on ima svoju situaciju, a da sve opravdava i govori da on nju voli. Marija govori da je ovo film, a on shvata da ona glumi sa mnom sve. On je svestan svaki dan šta se dešava između nas dvoje, i toliko odnosa, a Marija u fazonu lagano, on još lakši. Ja kada izađem, on če mi biti ona ličnost koja je psihopata. Moram da kažem da ondos njega i Marije su opasne stvari. On je spreman da se odrekne svega samo za svoj viši cilj. Marija je za sve njegove postupke, našla opravdanje za njega,a za nsvaki Miljanin postupak ju je ocrnila. - rekao je Zola.
On toliko voli moju majku - dodala je Miljana

Nakon Zolinog brutalnog izlaganja, Bebica je dobio reč, te je tom prilikom Miljanu ponovo doveo do tačke pucanja, zbog čega je iznela sve što zna o njemu.

Nisi imao ništa. Živeo si u iznajmlnenom stanu, stanodavac te je izbacio, a ti si ostao bez ičega - kazala je Miljana.
Zola je rekao da bi ti bio sa Miljanom po svaku cenu, da bi preuzeo kuću, nakon što Marija i Siniša jednog dana napuste ovaj svet - rekao je Darko.
Normalna osoba ne bi imala takve teorije zavere - rekao je Bebica.

Anđela otkrila je Jovani Tomić Matoroj kako se oseća nakon sukoba sa Slavićem.

Htela sam da razgovaram, saseko me je u korenu, posle toga smo se raspravljali. Njemu ne odgovara jer se ja osećam ovako. Ne dozvoljava mi da mu išta kažem - rekla je Anđela.
Kako ne dozvoljava? - upitala je Matora.
Pitala sam ga da li je saglasan sa Carevim rečima, on je rekao delimično. Pitala sam ga da li bi bio sa nekom devojkom, kada bi raskinuli, ostavio je proistor da bi možda bio. Na kraju se naljutio - rekla je Anđela.

Nakon razgovora sa Matorom, Anđela je iskoristila trenutak njene nepažnje, te je otrčala do doka, kako bi uskočila u čamac i pokušala da pobegne. Matora je brzo reagovala, te je uspela da zaustavi svoju prijateljicu u još jednoj suludoj akciji. Obezbeđenje je ubrzo reagovalo.

Posle izlaganja svoja dve zeta, jednog trenutnog i jednog bivšeg, Marija je dobila reč kako bi prokomentarisala Zolino izlaganje.

Moj Darko, prvo je pričao Zola, a potom Lazar. On je Miljani isprao mozak. On sumnja da sam joj ja majka, ne zna ko je voli. Ona je skroz pogubljena, Zola ju je pomutio. Vratite ih sa ostrva, on ko zna šta je radio, čitao takve stvari. Ja se plašim za moju porodicu i za Miljanu. Meni deluje da on ima više ciljeve. Ja sam rekla Miljani da ćemo mi da umremo, a on to sda koristi protiv nje. Oni Nenadu teraju inat. On opet govori Miljana Kulić, a ne Miljana. iskreno Nenad zna da će Zola ostaviti Miljanu pa je tu uz nju, on brine da li je ona popila terapiju, on je za mene najbolji. Miljana je išla da otkupljuje Zolu, Miljana i ja smo njemu cilj od provog dana. Ja da umrem sutra, Nenad bi vodio računa o mojoj porodici. - govorila je Marija, dok je Zola sve vreme dobacivao.
Ja treba da živim sa sumnjom da će Nenad nekada nas da pravari. Ja sam mu rekla da se skloni od njih da kulira, a njima sada to smeta - govorila je Marija.

Milica Veselinović je u razgovoru sa Darkom otkrila da Cara definitivno prepušta Maji Marinković, jer kako je istakla, ne želi više da se ponižava.

Đuričićeva je nakon nekog određenog vremena došla do Zvezdana, koji je ležao u izolaciji, te mu je otkrila šta mu najviše zamera.

Samo tražim od tebe da me razumeš. Želim da si tu, ništa drugo ne tražim od tebe. Osećam kao da nisi prisutan - rekla je Anđela.
Dobro, saberi se - kazao je Zvezdan.
Ja stvarno želim da te saslušam, ali želim da ti saslušaš mene. Sat vremena sam pričala da od tebe ne dobijam dovoljnu pažnju. Jedno drugom smo njaveća podrška. Sve ću iraditi zbog tebe. Osećam kao da sam sve uradila, a od tebe ne dobijam ruku podrške - rekla je Anđela.

Kako su se svetla ugasila i svi krenuli na spavanje, Zvezdan je već uveliko razgovarao sa Aleks Nikolić, te je tom prilikom pokušao da je poljubi, što mu nije pošlo za rukom, jer ga je Aleks odbila.

Autor: N.Ž.