AKTUELNO

Evo šta je obeležilo noć za nama!

Utorak veče, jedno od najomiljenijih učesnicima "Elite", jer se tada na velelepnom imanju u Šimanovcima odvija još jedna spektakularna žurka za čiju su atmosferu ove večeri bili zaduženi pevači Miša Laguna i Mirna Košanin.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva, pixabay.com

Naime, nakon što je Veliki šef obavestio učesnike da će se odviti još jedna žurka, ovonedeljni vođa Pavle Milevski Pablo podelio budžete cimerima, te su se svi zaputili ka kazinu.

Maja Marinković i Uroš Stanić, novopečeni rijaliti drugarski par, vrelim plesom na samom početku zakuvali su atmosferu, a kako je to izgledalo, pogledajte OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

Da su nevolje u raju njihovo "drugo ime", pokazuje i situacija koja se dogodila u Odabranima. Naime, izbila je nova drama između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović i to oko soka, kao i oko žvaka.

Namerno mi dižeš tenziju. Ponudio sam te sokom, a ti si krenula da se dereš. Nisam ti go*no ponudio - kazao je Ša.
Znaš da ne pijem taj sok, a ponudio si me. Ne možeš da zapamtiš koji sok pijem i koje žvake ne žvaćem - dodala je Miona.
Sram te bilo - dodao je Ša.

Miša Laguna, svaki put kada se pojavi u "Eliti", napravi spektakularan provod i dovede atmosferu do usijanja, što je bio slučaj i ove večeri, a kada su ga učesnici ugledali, unapred su znali kakva žurka ih očekuje.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte OVDE!

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović važe za jedan od najskladnijih parova jer, kako se može ispratiti, njihove svađe veoma su retke, tj. gotovo i da ih nema. No, međutim, Ranković je ostao šokiran jer je Anita izdramila zbog toga što nije stigla da kupi energetsko piće, što joj je ovom prilikom u Odabranima i zamerio.

Anita, ne možeš da imaš sve kad se tebi ćefne. Je l' imaš da jedeš i piješ? Imaš! Ti si se iznervirala zbog energetskog pića. Je l' si imala period kad nisi pila energetsko piće? - upitao je Anđelo.
Petnaest dana - odgovorila je Anita.
Je l' ti to od životnog značaja? - upitao je Anđelo.
Jeste - kazala je Anita.

Darijan Radomirović javno je iskazao svoje simpatije i emocije prema Miljane Kulić, od koje se tokom sinoćnje žurke nije odvojio, te su konstantno bili jedno pored drugoga, plesali, pevali i razmenjivali nežnosti.

Sve to možete pogledati OVDE!

Nenad Macanović Bebica izrazio je želju da napusti žurku zbog toga što, kako kaže, smatra da Teodora Delić želi da raskine s njim, što je ona sve vreme negirala.

Misliš da hoću da raskinem? - rekla je Teodora.
Da - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta smo mi radili sinoć? Jel onako radi neko ko hoće da raskine - rekla je Teodora.
Neprijatno mi je ovde da stojim - rekao je Bebica.

Detaljnije pogledajte OVDE!

Darijan je, s obzirom na to da se danas širom sveta proslavlja Dan zaljubljenih, odlučio da svojoj simpatiji, kojoj je i ovoga puta izrazio svoje najdublje emocije, pokaže kakav poklon joj je spremio.

Nakon što je videla i oduševila se poklonu, Kulićeva se izvinila što ona ništa nije spremila, a on je samo zauzvrat tražio da ga poljubi u obraz, što je ona prešla. Naime, ona umesto da ga poljubi u obraz, uzela je stvar u svoje ruke, te ga je tako poljubila u usta i time ozvaničila ulazak u vezu sa Radomirovićem.

Pošto je Miša napravio atmosferu kakvi Šimanovci ne pamte, Mirna se latila mikrofona i svojim slavujskim glasom većinu učesnika bacila je "na kolena", te su zajedno s njom, tj. uglas, pevali hitove domaćih pevača i pevačica, a kako je to izgledalo, pogledajte OVDE!

Čestitke sa svih strana, zbog Darijanovog i Miljaninog ulaska u vezu, počele su da pristižu sa svih strana, a među prvima čestitao im je Anđelo.

Čestitke od mene - kazao je Anđelo.
Hvala. Ja sam imao malu tremu, ali sam je se rešio kad sam malo popio - kazao je Dario.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bilo potrebe - kazala je Miljana.

Detaljnije pogledajte OVDE!

Da sa Kulićevom nema šale, dokazala je upravo postavivši Darijanu ultimatum da ne sme da je slaže, kao i da mora da viđa svoju decu jer, kako kaže, ako se dobro ne ophodi prema svom detetu, pitala se kako će tek onda prema drugima.

Budeš li me jednom slagao, tu će biti kraj - kazala je Miljana.
Samo mi daj šansu i to je to. Razumem te, ali ja želim da ti pokažem sve. Jedna laž i ostavi me ako želiš - kazao je Dario.
Moraćemo da se pozabavimo i tvojim detetom i drugom detetom. Moraš da vudeš njima dobar otac, to je uslov ako želiš da sa mnom budeš u odnosu. Ako se loše ophodiš prema detetu, to je tvoja krv, kako li ćeš prema drugima. Videćemo kako se prema njima ponašaš - kazala je Miljana.

Jovana Tomić Matora pričala je sa Jovanom Cvijanović, te je tom prilikom otkrila da joj je jako teško zbog Anđela i Anite, te je i istakla da joj nije jasno zbog čega nije iznajmio stan već je, kako kaže, išao kod nje u stan kako bi dovodio devojke.

Stan na jedan dan je 50-100 eura, ako mu se ne sviđa moj, ša će u tom stanu - rekla je Matora.
Meni je fascinantno da se on takmiči s tobom - rekla je Jovana.
Daj bre jeba*u im mamu, nisam bila psihički dobro sada jesam - rekla je Matora.
Bitno je da si ti dobro i da ćeš biti dobro - rekla je Jovana.

Anita je nastavila i u cik zore svoju dramu zbog energetskog pića, te je Ranković pokušao da smiri njenu dramu, što je, po svemu sudeći, pošlo bezsupešno.

Kao što sam ti i rekla, mene samo ja zanimam, a ne ostali ljudi ovde. Meni je bitno da ja kod sebe imam energetsko piće. Ti se kao moj dečko nisi setio da meni daš energetsko piće, ono što ja najviše volim. Kako bi mi nešto drugo dao, kad to nisi, kao moj dečko?! - istakla je Anita.
Molim te, samo mi sad tu ne drami - rekao je Anđelo.
Od tebe mi više ne treba. Meni da neko nešto prebacuje, to mi ne treba - kazala je Anita.

Lejdi Di i zauzeti Danijel Dujković, poznatiji kao Munjez, došli su do Drveta mudrosti. Naime, oni su došli kako bi otkrili tajnu, a Munjez nije uspeo da sakrije emociju prema Lejdi, već je sve vreme ljubio i grlio, što je ona odbijala.

Pablo se poigrao sa cimerima, te je tako u izolaciju poslao Cvijanovićevu, kao i Uroša Rajačića. Njih dvoje nisu mogli da obuzdaju strasti, te su se sve vreme ljubili i razmenjivali nežnosti u izolaciji, a kako je to izgledalo, pogledajte OVDE!

Autor: N. Ž.