AKTUELNO

Nije joj svejedno!

Nakon pitanja koje je Anđela Đuričić dobila o vreloj akciji sa Zvezdanom Slavnićem, zadruagri su ustali da prokomentarišu taj odnos:

Dobro veče svim moralnim gledaocima, Anđela je fina i kulturana devojka, ja sam ista takva bila, ja je razumem, ali ona se zaljubila i ne može protiv sebe, ona je uradila kako je osećala, noramanlo je jer su u vezi. Nije fer prema njegovoj ženi, ali nisu morali u lajvu to da urade. Nije fer što je osuđuju - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo ima duplo značenje jer je ona moralisala svima, svesna je ona da nije trebala to da govori. Njeno moralisanje nije imalo smisla, ali da je rekla da je on njen dečko pre dva meseca, bilo bi sve okej - rekao je Mića.
Kod mene se izmenila slika Anđele, ja sam se zgranula kada sam to saznala. Isto sam rekla i za Miljanu moju da to treba suptilno. Ja sam Anđeli zamerila vezu sa Zvezdanom jer je oženjen, a ona je sama uskočila u usta jer je govorila da neće ništa biti. Sve devojke koje je osuđivala su bile zaljubljenje, sad sve gubi smisao. Ti si to uradila, ali morala si da sačekaš kraj emisije. Mnogo si dizala glavu, dizala nos, oblačiš se isto kao Sanja i Aleks, ne razlikuješ se više od svih devojaka koje si osuđivala - komentarisala je Marija.
Ona je sada rekla da su se svađali jer nisu imali odnose, a i ja nikada nisam bila sa oženjenim - rekla je Sanja.
Ja sam ta koja je tražila to danas, ja sam to htela ali nisam smela. zatekla sam i njega danas, a sada želim nešto drugo - rekala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.