AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno!

Aleksandra Mladenović sinoć je doživela neprijatnu scenu kada je sinoć na proslavi rođendana prijatelja ugledala svog bivšeg partnera Isaka Šabanovića s kojim nije u najboljim odnosima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Aleksandra se na rođendanu pojavila u društvu svoje kume i koleginice Vanje Mijatović, a kada je ušla u salu doživela je šok. Ona uopšte nije znala da će tamo biti i Isak, sa kojim ne razgovara od raskida. Odmah je otišla na potpuno drugu stranu, kako se slučajno ne bi našli jedno drugom u blizini. I Isak je nju primetio, ali nije prišao da se pozdravi sa bivšom devojkom. Nekoliko njegovih drugova mu je reklo da ode i da joj se javi, ali on to nije želeo, jer kako im je rekao, "odmah bi počele da se prave neke priče, a on to ne želi" - ispričao nam je izvor sa lica mesta.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, Aleksandra i Isak raskinuli su posle samo četiri meseca zabavljanja, za Kurir je izjavila da je Isak bio "njena najveća greška".

- Nema zle krvi među nama, stvarno. Prosto, ne želim nikakav kontakt sa njim. Od svih momaka sa kojim sam bila do sada, on je moja najveća greška. To slobodno mogu da kažem. Znam da će svi ovo sada preneti. On je moja najveća greška, zato što on zna o čemu ja pričam. Neće njega ovo što sam rekla sada iznenaditi. Nisam raspoložena da pričam o tom prethodnom iskustvu. Lično sam ja izgovorila da ne želim kontakt sa Isakom i stojim iza toga. Želim mu sve najbolje u životu, samo što dalje od mene. Ne želim da otvaram tu temu, verovatno shvatate da me je povredio, čim ovako govorim - zaključila je ranije Aleksandra za medije.

Autor: Pink.rs