AKTUELNO

Nije joj bilo lako.

Reporter i novinar emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić posetio je Staniju Dobrojević u njenom novom luksuznom domu u Rumi.

Foto: TV Pink Printscreen

Došla sam za praznike u Srbiju, da provedem praznike sa porodicom, tu je mama, baka, ja sam samo jela i jela, malo sam se ubucila u obrazima, ali imam sad se vraćem, izbacila sam sve slatkiše iz kuće, imam tri, četiri kilograma viška - rekla je Stanija, a potom otkrila da ima udvarače u Americi:
Ovde u Srbiji sam dovela život pod konac, ali u Americi još radim na tome. Ja živim u Nju Džersiju, tamo sam no nejm, niko me ne zna, ako me neko gleda, znam da mu se baš sviđam, jer tamo me baš niko ne zna. Ima momaka, ima udvarača, imam i simpatiju, ali sam i dalje singl. Odvek sam govorila da to treba da bude neko sa naših prostora i nisam imala dečka koji je Amerikanac, ali sada imam udvarača koji su Amerikanci. Ne bih puno da otkrivam, pričaće se.

Stanija je potom progovorila o svom bivšem dečku Marku Markoviću, koji je sada u "Zaderzi 6".

Pratila sam, pogotovo prvih mesec dana, sve se vrtelo oko Stanijinog bivšeg, ali sad se ugasio, ništa konkretno nije uradio, da ima nešto, da je ostao u vezi sa Majom, ja bih ispratila, a ovako nema šta da se isprati. Mislim da mu se neka baš, baš dopala, bio bi u vezi, ali ove devojčice ne gleda ozbiljno. Do pre samo godinu dana ja sam sa tim dečkom želela da provedem život, želela decu sa njim, a sada se pitam da li je to moguće. Raskid je bio bolan, a sad mi se čini kao da smo bili pre sto godina zajedno. Ne kajem se, bila je lepa ljubav, lepa veza od tri godine, mi smo se poštovali, nismo se varali, nisam nikad rekla razlog raskida. Neću da pričam, jer se saosećam. Ali kad dođe vreme, možda ću ispričati neke stvari. Nema više njegovih slika ovde. Bog je umešao prste, lepo smo se rastali - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.