AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, a uoči godišnjice od smrti, kolege i prijatelji prisećaju se ubijene pevačice.

Anabela Atijas progovorila je o detaljima prijateljstva sa Ksenijom i otkrila nepoznate detalje.

- Ja ne znam da li postoji neko ko može da ostane imun i posle toliko godina na pomen njenog imena. Taj dan kad se to desilo bila sam na nekom slikanju, i urednik mi je rekao šta joj se desilo, svi smo deživeli šok. Niko nije zaslužio da ode na takav način, pogotovo ona koja je bila puna života - izjavila je Anabela jednom prilikom koja je otkrila još neke detalje o pokojnoj pevačici.

Foto: Printscreen YouTube

- Kod nje mi se sviđalo to što se volela igrati u životu, ničega je nije bilo strah. Ona je život doživljavala kao jednu veliku igru, ničega je nije bilo strah. Ja u ovim godinama shvatam da sam puno propustila, a mogla sam mnogo više - kazala je Atijasova i otkrila kako joj je Ksenija jednom prilikom pomogla:

- Ksenija je bila uz mene u jednom momentu kada sam bila opljačkana, dva meseca smo bili u jednoj kući. Dešavalo se da mi sa estrade radio celo leto na moru, i onda iznajmimo kuću. Bila sam sa njom i sa njenom ekipom, bilo je jako veselo. Jedno neradno veče kada sam ostala sama, spavala sam i osetila sam prisustvo nekoga, i kada sam otvorila vrata videla sam ogromnu mušku figuru koja pretura po mojoj torbi. Ja sam u tom trenutku počela da vrištim, uhvatila sam Lunu i izletela sam napolje. Ksenija je to čula, a bila je na drugoj strani kuće, bosa je krernula da trči prema nama da nas spasi - prisetila se Anabela za domaće medije.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs